Golfün 'Şampiyonlar Ligi' İstanbul'da başlıyor

Şampiyon Kulüpler Kupası yarın Silivri’deki Klassis Golf Kulübü’nde başlayacak. Turnuvada Türkiye’yi Gencer Özcan, Hamza Sayın ve Mustafa Hocaoğlu’ndan oluşan Klassis Golf Kulübü Takımı temsil edecek.

Yayınlanma: 22.10.2008 - 16:49
Abone Ol google-news

Avrupa Golf Takvimi’nin en önemli takım yarışmalarından biri olan Şampiyon Kulüpler Kupası yarın Silivri’deki Klassis Golf Kulübü’nde başlayacak. 25 Ekim Cumartesi günü sonü erecek bu önemli turnuvada Türkiye’yi Gencer Özcan, Hamza Sayın ve Mustafa Hocaoğlu’ndan oluşan Klassis Golf Kulübü Takımı temsil edecek. Üç milli oyuncu 2005 yılında Klassis’te düzenlenen organizasyonda 408 vuruşla 22 ülke şampiyonunu geride bırakarak ilk sırada yer almıştı.

Üç günlük turnuvada Klassis Golf Kulübü’nün yanı sıra ülkelerinde şampiyon olan şu takımlar Avrupa’nın en büyüğü olmak için mücadele edecek: Hallowes Golf Club (İngiltere), Krakow Valley Golf& C.C (Polonya), Thornton Golf Union (İskoçya), Royal St. Davids G.C. (Galler), Saint Norm La Breteche (Fransa), Estonian Golf&C.C. (Estonya), Nurmivarji (Finlandiya), Keilir Golf Kulübü (İzlanda), Murhof GC (Avusturya), Rinkven GC (Belçika), Golf Club Cechie Praha (Çek Cumhuriyeti), G.C. St. Leon-Rot.Ev (Almanya), D.G. Kikuoka Country Club (Lüksemburg), Koninklijke G&CC (Hollanda), Royal Malta Golf Club (Malta), GC Markgraeflerland (İsviçre), Zagreb GC (Hırvatistan), Racing Club de France (Fransa), Raimat Golf Club (İspanya), Golf Club Arboretum (Slovenya), Oitavos Dunes Club (Portekiz).
Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, üç yıl önce olduğu gibi İstanbul’da bir kez da daha şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini söyledi. Ağaoğlu “Golfün ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak bilinen böyle bir turnuvaya evsahipliği yapmaktan son derece gururluyuz. Avrupa’nın en güçlü takımlarının katıldığı bu turnuvayı bir kez daha kazanarak Türk golfünün geldiği noktayı tüm dünyaya göstermek istiyoruz” dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler