Çocuklar için film festivali

6. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali, 28 Ekim-13 Kasım arasında İstanbul ve İzmir'de 32 ülkeden 100'ün üzerindeki filmi çocuklarla buluşturacak. Çocuklar, psikologlarca izlenen ve onaylanan filmleri, yaş gruplarına göre aileleriyle birlikte izleyebilecek.

Yayınlanma: 23.10.2008 - 11:40
Abone Ol google-news

 6. Uluslararası İstanbul Çocuk Filmleri Festivali, 32 ülkeden 100'ün üzerindeki filmi çocuklarla buluşturacak. Çocuk Filmleri Festivali, 28 Ekim-13 Kasım arasında İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilecek.

Festival programında, psikologlarca izlenen ve onaylanan 100'den fazla film, D-Point Cinecity Etiler, Wings Cinecity Trio Kozyatağı, Cinecity Olivium Zeytinburnu, İzmir Kipa Cinecity ve Beykent Üniversitesi Sanat Merkezi Sinema Salonu Beylikdüzü'nde izlenebilecek.

Festivalde İngiltere, Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Brezilya, ABD, Şili, İsviçre, Almanya, Estonya, İsveç, Polonya, Kanada, Fransa, Danimarka, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İspanya, Portekiz, İran, Rusya, Sri Lanka, Litvanya, Hindistan, Avusturya, Avustralya, İrlanda, Etiyopya, Çin, Nepal, Filistin ve Türkiye'den filmler yer alacak.

Film gösterimleri, çocukların yaşlarına uygun filmleri yaşıtlarıyla izlemeleri ve daha fazla keyif almaları için 9 farklı kategoride yapılacak. 3 yaş ve üzeri, 4 yaş ve üzeri, 5 yaş ve üzeri, 6 yaş ve üzeri, 7 yaş ve üzeri, 8 yaş ve üzeri, 9 yaş ve üzeri, 10 yaş ve üzeri, 12 yaş ve üzeri çocuklar, yaş gruplarına özel filmleri aileleriyle izleyebilecek.

Festival kapsamında ''Küçük Sinemacılardan Büyük Filmler'' yarışmasında dereceye giren filmlerin sahiplerine de ödülleri verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler