'Müze Kart'tan sonra 'Kültür Kart' önerisi

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Seçim Aydın, turizmin kendisini destekleyen etkinliklerin varlığı ve çeşitliliği ile yörelerin çekiciliğine katkıda bulunduğunu savunarak, Müze Kart uygulamasının örnek alındığı "Kültür Kart" önerisi getirdi.

Yayınlanma: 24.10.2008 - 10:46
Abone Ol google-news

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Seçim Aydın, turizm anlayışının değiştiğini belirterek, yeni turizm anlayışı içinde tanıtımın artık güneş, kum ve sahillerin çok ötesinde ülkelerin yaşam tarzlarına ve kültürüne dönük olarak şekil aldığını ifade etti.

Bu kapsamda, Müze Kart uygulamasının bir tamamlayıcısı olarak “Kültür Kart” uygulaması adı altında bir proje geliştirilebileceği önerisinde bulunan Aydın, marketlerde alışveriş yapıp puan biriktirerek, tatile gitme fikrine ek olarak yapılan alışverişlerde kazanılacak küçük birikimlerin sinema, tiyatro ve benzeri etkinliklerin biletlerini alırken kullanılmasının mümkün olabileceğini belirtti.

Aydın, bu kartın biriktirilen puanlarla etkinliklerin biletleri alınırken kullanılabileceği gibi sinema, tiyatro, konser ve benzeri etkinliklerin programlarının yüklenebileceği taşınabilir hafıza kartları şeklinde de düşünülebileceğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler