Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Anayasayı tartıştılar' manşetiyle hükümet-BDP görüşmesini okurlarına duyururken, Hürriyet ise Cumhurbaşkanı Gül'ün 'Türkiye gibisi zor bulunur' sözlerini başlığına taşıdı.

Yayınlanma: 24.09.2010 - 06:09
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Anayasayı tartıştılar


Terör örgütü PKK’nin referandum sonrası “eylemsizlik” kararını uzatması sonrası geçen hafta yapılması planlanan ancak Hakkâri’deki saldırı nedeniyle ertelenen hükümet-BDP buluşmasında “yeni anayasanın içeriği ve yöntemi” konuşuldu. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek tüm partilere, sivil toplum örgütlerine yeni anayasa çağrısı yaparak “Demokrasi kanallarından giderek çözüme kavuşabiliriz” diye konuştu.



HÜRRİYET

Türkiye gibisi zor bulunur


Cumhurbaşkanı Gül, New York'ta 20 Amerikan şirketinin yöneticilerine "Türkiye minimum risk, maksimum kazancın buluştuğu bir ülkedir. Böyle ülkeyi dünyada zor bulursunuz" dedi.
 

MİLLİYET

Tesadüfe bak!


Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Paksüt'ü izlediği iddiasıyla yargılanan polis memuru Nesip Söylemez, Uğur Dündar'ın eşi Yasemin Dündar'ın yurtdışı kayıtlarını usulsüz şekilde sorguladığı için de sanık oldu.


VATAN

46 yıl sonra gelen itiraf


Emekli Orgeneral Sabri Yirmibeşoğlu'nun "1974 Barış Harekatı öncesi Kıbrıs'ta halkın direnişini artırmak için düşman yapmış gibi cami yaktık" itirafı ortalığı karıştırdı.


RADİKAL

Saldırıdan 10 dakika önce o sokak


Tophane'de 21 Eylül akşamı. Galeri Non'ün önü. İçeride açılış var. İşte eşkıyaların bahane ettikleri görüntü bu...


AKŞAM

Kilitlendiler


Güvenlik Zirvesi'nde aşırı doz krizi! Hükümet, asker ve bürokratlar için alınan 'aşırı güvenlik' önlemi, ters tepti. Sinyal bozucu jammer'lar, makam araçlarının kapılarını kilitledi. İkinci 'balyoz' faciası ucuz atlatıldı.



SÖZCÜ

AKP'nin çiftliği!


Gül'den Tayyip'e, bakandan milletvekiline kadar herkesin yakınları devlet bankası Vakıfbank'ta işe alınmış. Hem de yüksek maaşlarla.


HABERTÜRK

'Yaşam tarzınızı dayatamazsınız'


"İçki içiyorlar" diye 6 sanat galerisinin saldırıya uğradığı İstanbul Tophane'yi gezen Kültür Bakanı Günay, çifte uyarıda bulundu.


SABAH

PKK vitrin değiştiriyor


Kürt sorununun çözüm sürecinde toplumu rahatlatmak için PKK'nın kanlı isimleri yerine, yeni yüzler öne çıkarılacak.


POSTA

Annenin feryadı


Fuhuş yapan 'İrem' takma adlı travesti Mesut Şaban Okan'ı müşterisi Emrah Şen 12 yerinden bıçaklayıp öldürmüştü. Benzer travesti cinayetlerinde ölenin ailesi utanıp saklanır. İrem'in annesi Melek Okan dün cinayetin işlendiği evin önünde eylem yapıp herkese ders verdi.


BİRGÜN

Güzel bir başlangıç


Yeni anayasaya destek vereceklerini söyleyen Demirtaş, "Bu görüşme, sonraki görüşmeler için bir zemin yaratmıştır" dedi. Çiçek de, bütün sorunların anayasadan kaynaklandığını söyledi.
 

YENİ ŞAFAK

O günün sırları Semra Hanım'ın çantasında


Merhum Turgut Özal'ın en yakınındaki isim olan Koruma Müdürü Musa Öztürk suikast iddialarıyla ilgili Yeni Şafak'a konuştu: Ölüm nedenini Semra Hanım'ın çantasındaki bir tutam saç teli belirler.



ZAMAN

Diyalog süreci başladı çözüm yeni anayasada


Hükümet ile BDP arasında aylardır planlanan, ancak terör örgütünün sabote ettiği diyalog dün Meclis'te kuruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler