Fener'den farklı tarife

Süper Lig'de 8. haftada Fenerbahçe, Bursaspor'u ağırlıyor. Maçta ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan sarı-kanaryalılar maçı Lugano, Uğur, Edu, Alex ve Deivid'in golleri ile 5-2 kazandı.

Yayınlanma: 25.10.2008 - 16:21
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal hezimeti sonra Turkcell Süper Lig'e dönen Fenerbahçe, kendisine ters gelen Bursaspor'u 5-2 yenerek moral buldu.

Süper Lig'de 8. haftada hem lig de hem de Avrupa arenasında kötü sonuçlar alan Fenerbahçe ile sezona muhteşem başlayan Bursaspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 6. dakikada Alex'in kornerden yaptığı ortaya iyi yükselen Lugano'nun golü ile karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başladı. Sol kanattan aldığı topla ceza sahasına yönelen Uğur Boral 5 kişiyi geçtikten sonra topu Ivankov'un altından ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra daha rahat bir oyun segileyen Sarı-Lacivertli ekip sol taraftan kazandığı faulü iyi değerlendirdi. Alex'in arka direğe ortaladığı topu kafasıyla ağlara gönderen Edu farkı 3'e çıkardı. Rakip kalede pozisyonlar bulmaya devam eden Fenerbahçe bu sefer Alex'in 75. dakikadaki golüyle Kadıköy'deki gol şova devam etti. Bursaspor 80. dakikada Rodriquez ile farkı 3'e indirdi. Selçuk Şahin 82. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

88. dakikada Ozan'ın golüyle Bursaspor farkı ikiye indirse de, 90+2'de Deivid durumu 5-2 yaptı. Uzun süren sakatlıktan sonra sahalara dönen Deivid golünü attıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı...
 

Fenerbahçe: 5 - Bursaspor: 2


STAT:
Şükrü Saracoğlu


HAKEMLER: Tolga Özkalfa, B.Tuncay Akkın, Nihat Mızrak


FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Semih (dk. 77 Deivid), Josico (dk. 63 Ali), Selçuk, Uğur, Alex (dk. 85 Maldonado), Güiza


BURSASPOR:
Ivankov, Veli, Ömer, Serdar, Mustafa Keçeli, Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Yusuf, Romashcenko (dk. 66 Melo), Sercan (dk. 58 Rodrigues), Gökhan (dk. 53 Zuniga)


GOLLER:
Dk. 6 Lugano, dk. 50 Uğur, dk. 67 Edu, dk. 75 Alex, dk. 81 Rodrigues, dk. 88 Bekir, dk. 90+3 Deivid


SARI KARTLAR: Alex, Edu (F.Bahçe), Zuniga (Bursaspor)


KIRMIZI KART:
Dk. 82 Selçuk (F.Bahçe)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler