Ergenekon'da yeni gözaltı

Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara ve İstanbul'da operasyon düzenlendi. Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ün yöneticisi olduğu dönemde televizyon kanalında çalışan 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Merdan Yanardağ'ın da olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 26.10.2008 - 10:16
Abone Ol google-news

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Ankara ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün talimatıyla Ankara'da 1, İstanbul'da 3 olmak üzere toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri sabah erken saatlerde, bir televizyon kanalında program yapımcısı olduğu öğrenilen Merdan Yanardağ'yi evinde gözaltına aldı.

Yanardağ, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra İstanbul'dan gelen polis ekibine teslim edilerek, İstanbul'a gönderildi.

Operasyon kapsamında yine aynı televizyon kanalında bilgi işlem görevlisi F.K, şoför S.Ö. ile sekreter A.S'nin de İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlıların savcılığa sevk edileceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler