Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, belediye başkanlarının 18 Ekim'deki duruşmasını bekleyen BDP, çıkacak karara göre tavır alacaklarını manşetine taşıdı. Hürriyet, 'Yüzde42 korkuyor olabilir' haberinde Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'ın referanduma ilişkin değerlendirmesinde, Başbakan Erdoğan ile Yargıtay Başkanı Gerçeker'e iki önemli mesaj vermesine yer verdi.

Yayınlanma: 01.10.2010 - 06:28
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

BDP tahliye jesti bekliyor


KCK operasyonunda tutuklanan belediye başkanlarının 18 Ekim’deki duruşmasını bekleyen BDP, çıkacak karara göre tavır alacak. BDP, hükümete, “diyalog ve barış” sürecinin devamı için başkanların salıverilmesi, Terörle Mücadele Yasası’nda değişiklik ve seçim barajının düşürülmesi taleplerini iletti.

 

HÜRRİYET

Yüzde 42 korkuyor olabilir

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, referanduma ilişkin değerlendirmesinde, Başbakan Erdoğan ile Yargıtay Başkanı Gerçeker'e iki önemli mesaj verdi.


MİLLİYET

Elbirliğiyle öldürdüler


Berdel bozulunca nişanlısından ayrılan Emine, kendini tavana astığında hala yaşıyordu ama öldüğünü sanan babası da, eve gelen polis de iui kesmedi. Emine öldü...

 

VATAN

Kantinde ölüm

İstanbul'da okul kantini önünde  sıradan bir tartışma inanılmaz biçimde ölümle sonuçlandı...
 

RADİKAL

Bir adam iki kadın


Radikal yazarı Akif Beki, tutuklu polis şefi Avcı'nın eşiyle sevgilisine yönelen ilgiyi kaleme aldı: İki yiğit kadının hatırına da olsa Avcı'nın mahremiyetine girmeyelim.


AKŞAM

Kezban'a Allah akıl fikir versin


"Hanefi Avcı ile fikir sevgilisiyiz. Boşanmak üzereydi" diyen Kezban Küçük'e yanıt, tutuklu eski emniyet müdürünün eşi Şenay Avcı'dan geldi:  Söyledikleri içimi acıtmıyor çünkü komik.

 

SÖZCÜ

İmama dokunan yok

Cemaatin imamları elini kolunu sallayıp dolaşıyor, devletteki cemaat yuvalanmasını deşifre eden Hanefi Avcı hapiste yatıyor.
 

HABERTÜRK

Kandil'e direkt telefon istedi


Abdullah Öcalan, PKK'nın tasfiyesinde nörgüte daha iyi hakim olmak için  İmralı-Kandil arasında telefon hattı açılması talebinde bulundu.

SABAH

Böyle evlat düşman başına


14 yaşındaki Kardelen "beni dövdüler" iddiasıyla anne babasını İsveç'te hapse attırdı ve tazminat davası açtı.,

POSTA

Bir tost için öldü


14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Mustafa teneffüste koşarken sıra arkadaşı olan S.K' ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle elindeki tostu düşüren S.K. Mustafa'nın boynuna yumruk attı. Yere düşen Mustafa başını betone çarptı ve kan içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan Mustafa'nın iki kez duran kalbi çalıştırıldı ama kan kaybından öldü.

 

BİRGÜN

Düşünce hala suç olmaya devam ediyor

Bir yanda çözüm için seferberlik ilan edilirken, diğer yanda ise hakim karşısına çıkan Kürt sorunuyla ilgili bir kitap. İşte bir Türkiye klasiği...

YENİ ŞAFAK

Aleni tanık herşeyi anlattı


İstanbul Adliyesi dün tarihi bir güne tanıklık etti... Faili meçhul cinayetlerin arkasındaki JİTEM'i kurduğunu itiraf ederek, Eşref Bitlis'in öldüğü uçak kazasında parmağı olduğunu ima eden emekli Albay Arif Doğan, Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'e 9 saat ifade verdi.

 

ZAMAN

Üç derin soruşturma 

  
Türkiye, suikastlar, kanlı eylemler ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması konusunda dün tarihî bir gün yaşadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler