Burcuna göre ilk randevu

İlk karsı karsıya geliş, ilk bakış, ilk dakikalar... Birini ya beğenir ya da hemen yanından uzaklaşmak isteriz. Neden böyle davranırız, bizi etkileyen nedir, ilk izlenim neden bu kadar önemlidir? İlk randevuda kaybetmeyin!

Yayınlanma: 07.10.2010 - 09:34
Abone Ol google-news

Koçlar için. "Birine baktığım an ışık yanarsa! Gerçek tam önümdedir! güçlü bir pozisyonla giriş yapmak her zaman iyidir." ilk buluşmalar her zaman mide kramplarına uykusuz gece ve saatlerine dönüşür bu yüzden ilk plan işinize yaraya bilir Buluşmaya gitmeden önce saatlerce telefonda konuşmayın uzun konuşmalar hayallerinizi büyütme ve acı gerçeği geciktirmekten bir işe yaramaz Sevgi öpücüğünü üçüncü randevuya saklayın!

Boğalar için İlk buluşmada mekâna çok önemlidir. En çok yapılan hatalardan biri de ilk buluşmada yanınızda sizden birinin olması. Bu olumsuz bir etki bırakmakla kalmaz samimi ve sıcak bir ortamın doğmasına da engel olur İlk görüşmeden sonra 2. görüşme arasına biraz zaman verin 24 saat sonra yeniden görüşmeyi kesinlikle kabul etmeyin. Kadınlar, gözlerini ve dudaklarını belirginleştirirlerse, kesinlikle daha etkili bir giriş yaparlar.

İkizler için Eğer başlangıcı gülümsemeyle yaparsanız, her şey çok daha güzel gidecektir. Belki karşınızda ki biraz gergin olabilir… Hatta sizden daha çok bile olabilir. Görüşmeye başladığınız andan sonra ilişkiniz devam ederse kıskançlıklar başladığı için ya telefonunuzun sesini kısın ya da tümden kapatın. Uzun zuzun birileri ile konuşmanda sorun olabilir! İlk İzlenim, çok içgüdüsel bir tepkidir.

Yengeçle anılar yaratmanız gerekir. Yengeç kadınına tek bir kırmızı gül götürün ve uzaklara bakmayın ilk defa tanışırken, ona bakmanız yeterlidir. Tabii kastedilen gözünüzü dikip bakmak olmamalı. Birde önemli bir şey söylemeye çalışırken, sorarken ya da soruya cevap vermeye çalışırken, birbirinize bakmalısınız. Birçok insan utanma nedeni olmaksızın başka yerlere bakarak yanlış sinyaller veriyorlar. Eğer utangaçsa başlangıçta konuşmayı siz üstlenin.

Aslanla, sağlam el sıkışın. Tabii ki kemiklerini çatlatacak kadar sıkı değil. Elini sıktığınız kişinin, sizin gerçekten orada olduğunuzu anlamasına yetecek kadar sıkın Aynı anda kısaca karşınızdakinin gözlerine bakın Dostluğa çok önem verirler. Bu nedenle bir Aslan burcunu etkilemek isteyenlerin, öncelikle onunla çok iyi dost olmayı başarabilmesi gerekir. Lüksüde sevdiği için Onun için para harcamanızı bekler. Randevu için her ne planlıyorsanız bu büyük bir jest olmalıdır İyi bir ilk izlenim bırakacaksınız.

Başaklar Yürüyüşünden, vücudunu kullanış biçimine kadar kendine ait bir tarz yaratmış insanlardır her zaman iyi bir etki bırakırlar Buluşacağınız zaman ona sorular sormanız gerekebilir. Bu karşınızdaki kişide sorguya çekildiği hissini uyandırır. Çünkü muhabbeti kısaltır. Karşınızdakinin fikirlerini öğrenebileceğiniz sorular sorun. Onun düşünceleri ile ilgilendiğiniz sinyalleri verin randevuya zamanında gitmeniz ve düzgün giyinmeniz ve plan yapmış olmanız gerekir. Risk almayı sevmezler.

Teraziler ilk randevuya çift olarak çıkın. Böylece herkes kendini rahat hisseder ve sohbet tıkanırsa daima konuşacak bir konu bulunur. Günlük ya da sosyal olaylar konuşmak için güzel konular olabilir Hayata hep olumlu tarafından baktıklarından, sorun çıkarmaya pek meyilli olmazlar. Bu burcu etkilemek için, mümkün olduğunca neşeli ve canlı görünmek ve birazcık da entelektüel takılmak yeterlidir.

Akrep’ler gece insanıdır. Tanıştığınızdan itibaren geç saate kadar onunla kalabilmelisiniz, kalabalıktan kaçınır. Sevdikleri kişiyle sakin zamanlar yaşamak ister. Mehtapta romantik bir gezintiye çıkabilir varsa arabasıyla gezebilir veya bir sinemaya gidebilirsiniz aşk konusunda  çok çekingendir Duygularını açık ve net bir şekilde ortaya koyamadığından çoğu zaman yanlış anlaşılabilir. Sevdikleri kişiyle sakin zamanlar yaşamak ister. 

Yay burcu denilince ilk akla gelen şey arabalardır otomobil fuarı Bir spor karşılaşması ne kadar kalabalık olursa o kadar iyidir onunla buluşmak için Onu elde tutmada biraz zor gibidir ilk randevuda hayal kırıklığına uğrasa yeni birini bulmakta zorlanmaz. Akıllı kadınlar bu burcun erkeğini kolaylıkla etkiler. Ama bunun ne kadar süreceği hiç belli olmaz. Kalabalık içinde göze çarpın ki kıskanılasınız!

Oğlaklar için önemli olan günü çok iyi planlamak ve randevuya tam saatinde gitmektir eğer bütçeniz kısıtlıysa bile tek bir şey yapmayı seçin ve tüm harçlığınızı ona ayırın. Deniz manzaralı bir restoranda iki kişilik yemek Oğlak’ı etkileyecektir Yaşam felsefesi “Ya hep ya hiç” tir. Yarım yamalak aşklardan hiç hoşlanmazlar. Sevdiğine derin bir tutkuyla bağlanırlar İdealinde hep baskın bir kadınlar vardır 

Kovalar için kalabalık eğlencelidir. İlk buluşmada. O istemediği sürece aynı yerde uzun süre kalmayın, çünkü Kova çabuk sıkılır. Bağımsızlığına düşkün ve biraz da çapkındır. Bu nedenle kendisini kısıtlayan, somurtkan ve ev kuşu işilerle asla yapamazlar İkinizin de köpeği varsa, köpeklerinizi parka yürüyüşe götürüp, sonra da sahil kenarında, bir kefede yemek yiyebilirsiniz.

Balıklar için ilk görüşmede göz iletişimi çok önemlidir. Konuşurken sağa sola değil de gözlerinin içine bakın. Bilirsiniz gözler yalan söylemez hayatını sevgi üzerine kurar. Ayrıntılarda önemlidir ve daima hatırlanacaktır. Mesela şık bir takım giymiş ve bir kravat takmış olabilirsiniz yıldızların altında dans etmek Balık’ın çok hoşuna gider. Seninse aslında nerde olduğunuz hiç fark etmez, yeter ki birlikte olun
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler