"Türkiye, 10 zengin ülke arasına girecek"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, ''Son 6 yılda, yıllık ortalama yüzde 7'lik büyümeyi yakalayan Türk özel sektörü, nasıl Türkiye'yi dünyanın ilk 25'i arasından ilk 17'sinin arasına sokmuş ise, önümüzdeki dönemde dünyanın ilk 10 zengin ülkesi arasına sokmaya kararlıdır'' dedi.

Yayınlanma: 27.10.2008 - 13:25
Abone Ol google-news

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gelibolu ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce temeli atılan ve kısa bir süre önce tamamlanan yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, böyle eserlerin ortaya çıkartılmasının bir vizyon işi olduğunu belirterek, bu vizyona katkıda bulunan il ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Türkiye zenginleşecekse, gelişecekse bunun Türk özel sektörü sayesinde olacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, ''Son 6 yılda, yıllık ortalama yüzde 7'lik büyümeyi yakalayan Türk özel sektörü, nasıl Türkiye'yi dünyanın ilk 25'i arasından ilk 17'sinin arasına sokmuş ise, önümüzdeki dönemde dünyanın ilk 10 zengin ülkesi arasına sokmaya kararlıdır'' dedi.

Hisarcıklıoğlu, Türk özel sektörünün bu çalışmaları yapabilmesi için modern binalara ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Gelibolu TSO Başkanı Ayhan Veral da binanın TOBB'un katkılarıyla 1999 yılında alınan arsa üzerine inşa edildiğini belirterek, yeni hizmet binasının 550 metre kare olduğunu söyledi.
Veral, Gelibolu tüccarına, esnafına ve sanayicisine yakışır bir eser meydana getirmekten dolayı gururlu olduklarını belirterek, ''Hizmet binamızın yapımında en büyük desteği veren TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na huzurunuzda şükranlarımızı sunuyorum'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler