"Türkiye maçı için özel motive olmuş hissediyorum"

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde bugün oynanacak Almanya-Türkiye maçıyla ilgili İspanya'nın AS gazetesine demeç veren Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, ''Türkiye maçı için kendimi özel bir şekilde motive olmuş hissediyorum'' dedi.

Yayınlanma: 08.10.2010 - 14:45
Abone Ol google-news

Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, ''arkadaşlarına karşı oynayacak olmasından Türkiye maçının özel olduğunu'' belirtip, gol atması halinde ne yapacağını bilmediğini ancak ''mutlu olacağından emin olduğunu'' belirtti. Mesut ayrıca, ''Ben Almanya'da doğdum ve Almanya genç takımında da oynadım. Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Benim için başka bir milli takım yok'' değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan Real Madrid formasını giyen Mesut, La liga'nın 6. haftasında Deportivo'yu 6-1 yendikleri maçla ilgili olarak, ''Çok daha iyi oynadık. Diğer maçlarda da tehlikeli ataklar yarattık ancak Deportivo karşısında yakaladığımız fırsatları gole çevirmesini bildik. Teknik olarak çok güçlü bir takımız. Er ya da geç goller gelecekti. Takım her seferinde daha iyi oynuyor'' dedi.

''Her maç daha iyiye gidiyorum ama daha çok çalışmalıyım'' diyen Mesut, Deportivo'ya attığı gol sonrasında teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini tebrik ettiğini ifade etti.

Bu arada Özil'in Almanya Ulusal Takımı'ndan ve Real Madrid'den takım arkadaşı olan Sami Khedira da İspanyol basınında yer alan açıklamalarında, ''Mourinho, benim ve Mesut'un takıma entegre olmamıza yardımcı oluyor. Çok iyi İngilizce konuşuyor ve istediği her soruyu sorup bize maksimum şekilde yardımcı oluyor'' ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler