Karikatür ödülleri verildi

25. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmanın birincisi Ahmet Öztürklevent (Türkiye), ikincisi Agim Sulaj (Arnavutluk) ve üçüncüsü Gerhard Gepp'e (Avusturya) oldu.

Yayınlanma: 27.10.2008 - 22:00
Abone Ol google-news

25. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Hilton Convention Center'de düzenlenen yarışmada sunuculuğunu Korhan Abay'ın üstlendi.

Yarışmanın birincisi Ahmet Öztürklevent (Türkiye), ikincisi Agim Sulaj (Arnavutluk) ve üçüncüsü Gerhard Gepp'e (Avusturya) ödüllerini Aydın Doğan ile aralarında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın da bulunduğu davetliler sundu.


Yarışmada 12 karikatüriste değer görülen Başarı Ödülleri de sahiplerini buldu.
Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası'nın konser verdiği ve yarışmanın 25 yıllık öyküsünü içeren kısa bir filmin gösterildiği geceye, Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, gazeteci-yazar Doğan Hızlan ve Taha Akyol'un da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler