Gazetelerde bugün

Cumhuriyet Gazetesi bugün 'Türkiye'ye yazık' başlığını kullandı ve Ergenekon davası çıkışı İlhan Selçuk'un sözünü manşetinden verdi. Milliyet Gazetesi yapımı biten bir hastanenin doktor bulmakta çektiği sıkıntıyı manşetine taşıtırken; Vatan Gazetesi Genelkurmay'ın Aktütün saldırısı sonrası ortaya atılan iddialara yanıtını manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 28.10.2008 - 07:56
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Türkiye’ye yazık’


Ergenekon davası için mahkemeye giden gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk, kimlik tespitinden ve iddianame okunmaya başladıktan bir süre sonra rahatsızlandığı için duruşma salonunun dışına çıktı. Gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Selçuk, “Mahkemeyi nasıl görüyorsunuz” sorusunu, “Gözlerime bakın anlayın. Yazık. Türkiye’ye yazık. Her şey çürümüş” diye yanıtladı.



HÜRRİYET

Sevgilisine de tecavüz etmiş


Kasklı sapığın eski sevgilisi F.G.(30), gazete ve televizyonlarda çıkan haberlerin ardından, Şahin Ö.'nün kendisine de tecavüz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

 


MİLLİYET

Hastane var doktor yok!


'Çelişkiler ülkesi Türkiye'de yapımı biten hastaneler doktorsuzluk nedeniyle açılamazken tıbbi cihazlerin olmadığı kimi yerlerde 'doktor bolluğu' var.



RADİKAL

'Bütün döviz krizlerinin anası'


Krugman'ın, 'Krizin merkezi ABD'den kayabilir' fikrine Rodrik de katılıyor. Ukrayna, Macaristan, Sırbistan, İzlanda, Belarus ve Pakistan IMF kapısında.



TERCÜMAN

Bu ne cüret


DTP'li Demirtaş, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na açıkça meydan okuyarak, Diyarbakır ve Tunceli'deki çirkin protestoları Van ile Hakkari ziyaretlerinde sergileyeceklerini söyledi.



AKŞAM

Tehlikeli rota


THY, 17 yıl sonra Bağdat seferlerini başlattı ama 'riskli'diye bölgeye uçan başka büyük firma yok. Havacılık bilgi raporu da (AIP) ciddi uyarılarla dolu...



POSTA

Kask çıktı dehşet arttı


Ankara'da başında siyah motosiklet kaskıyla 10 küçük kıza tecavüzden tutuklanan sapık operacı Şahin Öğüt'ün, İstanbul'daki 7 tecavüz olayının da faili olduğundan şüpheleniliyor. Şahin Öğüt'ün operada birlikte çalıştığı bir arkadaşı şöyle konuştu:"Çok şaşırdık. Böyle bir tarafı olduğunu hiç hissetmedik. 8 aylık nişanlıydı. Beşiktaş'ta ev tutmuştu. Yakında evlenecekti"



VATAN

PKK'li değil çiftçi


Genelkurmay Aktütün saldırısı soruşturmasını tamamladı. İddiaları Kara Kuvvetleri Komutanı Işık Koşaner yanıtladı. G.Kurmay 2 Ekim tarihli, saat 09.00 - 09.30 arasında alınan bu görüntü PKK'li değil köylü, Aktütün'e uzaklığın ise kuş uçuşu 23.5 km olduğunu açıkladı.



BİRGÜN

Mazallah bir de askeri hata olsaydı


Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Işık Koşaner, 17 askerin hayatını kaybettiği Aktütün'de hiçbir askeri hata yapılmadığını açıkladı. Koşaner, komutanlar için 'ödül gündeme gelebilir'dedi.



SABAH

IMF'nin ümük sıkma planı


Erdoğan'ın "Krizi fırsat bilip ümüğünü sıkalım, derse olmaz" diye tepki gösterdiği IMF şartları: Büyümeyi daha azaltın, yatırımları frenleyin, Özel ödenekten kaçının,af etkili çözüme hayır, sektör teşviki vermeyin, fon indirimine karşıyım, faizi indirmeyin.



YENİ ŞAFAK

Deniz Feneri Ergenekon'a misilleme


MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür, Almanya'da başlatılan Deniz Feneri operasyonunun Ergenekon'un rövanşı olduğunu söyledi.


 

ZAMAN

Reel sektöre destek: 1 milyar dolarlık ucuz ek kredi yolda


Vergi borçlarına ödeme kolaylığı ve yurtdışındaki paraların getirilmesini sağlayacak düzenlemenin ardından şimdi de ihracatçıya destek paketi geliyor.






 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler