CHP'li İnce: İstifa etmeyeceğim

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Grup Başkanvekilliğinden istifa etmem söz konusu değil. Çünkü, benim açıklamam şahsi bir açıklama değildir. Sözlerimin arkasındayım" dedi.

Yayınlanma: 15.10.2010 - 13:57
Abone Ol google-news

Başkent Üniversitesi tarafından kurulan Yalova Diyaliz Merkezi'nin açılışına katılan İnce, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile farklı bir görüş taşımadığını bugün kendisiyle bir görüşme yapacağını belirtti. İnce, "29 Ekim resepsiyonuna ilişkin söylediğim sözlerin ve açıklamaların arkasındayım. 15 yaşında CHP'ye girdim. 45 yaşında ve 8 yıllık milletvekiliyim. 85 yaşına kadar da CHP'li olacağım. Neden istifa edeyim. Yaptığım açıklama benim bireysel görüşüm değil, CHP adına yapacağım açıklamayı tek başıma ifade etmem zaten mümkün değildir" dedi.

İnce, halen tutuklu bulunan Mehmet Haberal'ı ziyaret etmek istediğini ancak, açılış nedeniyle listeden adını sildirdiğini belirterek, "Yalova'dan Haberal'a selam iletiyorum. Ama Deniz Feneri'ne de selam olsun" dedi. İnce, 29 Ekim resepsiyonuna ilişkin söylediği sözlerin arkasında olduğunu belirterek, "Ben gitmeyeceğim. İsteyen gidebilir" diye konmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler