Sivasspor-Bucaspor maç biletleri satışa çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Sivasspor-Bucaspor maçının biletleri satışa çıktı.

Yayınlanma: 20.10.2010 - 11:20
Abone Ol google-news

Ligde 8. hafta sonunda 6 puanla 17. sırada yer alan Sivasspor, aynı puana sahip averajla 14. sırada bulunan Bucaspor'u, 22 Ekim Cuma günü saat 20.00'de sahasında konuk edecek.
Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçı, hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Nihat Mızrak'ın yapacağı maçta, Mustafa Yılmaz da dördüncü hakem olarak görev alacak.

Sonucu ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçın biletleri satışa sunuldu. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor gişesinde, kale arkası tribünü biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, VİP tribünü biletleri ise 15 liradan satılıyor. Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 yendikten sonra çıktığı 7 maçta galibiyet elde edemeyen Sivasspor, Bucaspor'u yenerek 7 maçlık galibiyet hasretini noktalama peşinde. Ligdeki tek galibiyetini 3. haftada sahasında Gençlerbirliği karşısında 3-1'lik skorla alan Bucaspor da 4 maçtır galibiyete hasret.

Ligde geride kalan 8 haftada iki ekip de 1 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, 4 kez de sahadan yenik ayrıldı. Bu 8 maçta, Bucaspor rakip filelere 4 gol atıp, kalesinde 7 gol gördü. Sivasspor ise geride kalan 8 maçta, rakip fileleri 7 kez havalandırırken, kalesinde 19 gole engel olamadı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler