Havaalanlarına 'basın odası'

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, gazetecilerin haberlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde aktarmaları için 18 havaalanında basın odaları oluşturulduğunu bildirdi.

Yayınlanma: 26.10.2010 - 09:29
Abone Ol google-news

Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) ile ortaklaşa başlattıkları havaalanları ve hava limanlarında basın odaları oluşturulması uygulamasının tamamlandığını belirtti. Yerli ve yabancı gazetecilerin çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla ağustos ayında başlattıkları çalışmaların sonuca ulaştığını ifade eden Karakaya, açıklamasında şunları kaydetti:

''Talebimiz doğrultusunda Ankara Esenboğa, İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Muğla Milas-Bodrum, Trabzon, Isparta Süleyman Demirel, Erzurum, Gaziantep havalimanlarında, Bursa Yenişehir, Denizli-Çardak, Kayseri, Malatya, Samsun-Çarşamba, Siirt, Şanlıurfa GAP, Tekirdağ Çorlu ile Batman havaalanlarında basın odaları kuruldu. Gazetecilerin haberlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde aktarmalarını sağlamak için ilk aşamada 18 havaalanında basın odası oluşturuldu. Basın odaları hazır olmayan havaalanlarında gazetecilerin istekleri doğrultusunda kendilerine uygun mekan ve donanım sağlanacaktır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler