5 dakikada Beşiktaş

Turkcell Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndaki macerasına da iyi başladı. Antalyaspor'u konuk eden Siyah beyazlılar, 70 dakika rakibinin direncini kıramadı ancak 5 dakikada bulduğu gollerle farklı bir galibiyet elde etti.

Yayınlanma: 30.10.2008 - 20:57
Abone Ol google-news

Geçen sezon Ç. Rizespor'a elenen Beşiktaş, yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı Antalyaspor karşısında ilk yarıda önemli bir fırsat yakalayamadı. Ancak 2. yarıda Bobo ile önemli fırsatları harcayan Beşiktaş, 2. yarıda oyuna giren Cisse'nin 72. dakikadaki golüyle öne geçti. Bu golün 3 dakika sonrasında  yine Fransız yıldızın pasında Holosko, Ömer'i mağlup etti ve farkı ikiye çıkardı. 77. dakikada ise muhteşem bir gol geldi. Ömer'in önde olmasını iyi değerlendiren Telle, harika bir vuruşla maçın sonucunu belirledi: 3-0. Beşiktaş, bu galibiyetle ilk hafta sonunda liderliği yakaladı. 

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR 3-0

STAT: İnönü

HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Özgür Çetiner, Hüseyin Fidan

BEŞİKTAŞ: Hakan, İ.Toraman, Zapotocny, Sivok (Dk.81 Tuna), A.Tandoğan(Dk. 46 Tello), Ekrem, S.Kurtuluş, Uğur(Dk. 46 Cisse), S.Özkan, Holosko, Bobo

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

ANTALYASPOR: Ömer, Recep (Dk.78 Straka), Vahap, Yalçın, Orhan, Sedat, Ertuğrul (Dk. 59 Korhan), Abdullah, Volkan, Ali Zitouni, Djehoua(Dk. 58 Mustafa)

TEKNİK DİREKTÖR: Abdülkerim Koç
 
GOLLER: Cisse (Dk. 72), Holosko (Dk. 75), Tello (Dk. 77)

SARI KARTLAR: Zapotocny, Holosko, Sivok (Beşiktaş), Djehoua, Recep (Antalyaspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon