İstanbul'da 14 araç kundaklandı

İstanbul'da gece boyunca 14 araç kundaklandı. Kadıköy, Kağıthane, Şişli, Tuzla ve Beykoz'da gerçekleşen kundaklama olaylarında 14 araç ve bir markette hasar oluştu. Polis, saldırganları yakalamak için araştırma başlattı.

Yayınlanma: 31.10.2008 - 08:21
Abone Ol google-news

İstanbul'un 4 ayrı ilçesinde 11 araç ve bir market kundaklandı.
Kadıköy Yenisahra Fatih Caddesi G-11 Sokak'ta park halinde olan 06 AY 7637 plakalı Türk Kızılayına ait ''kan taşıma aracı'' ile yakınında bulunan 7 araç, gece saatlerinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce üzerlerine akaryakıt dökülerek ateşe verildi.İtfaiye ekiplerince söndürülen yangınlarda, araçlarda hasar oluştu.

Kağıthane Güzeltepe Mahallesi Necati Molder Caddesi'nde de bir markete, gece saatlerinde molotofkokteyli atılması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında iş yerinde küçük çapta hasar meydana geldi.

Tuzla'da da park halindeki 3 araç kundaklandı. İçmeler mahallesinde Cumhuriyet Caddesi'ndeki inşaatın yanında park halinde bulunan 34 MKS 86, 34 VM 819 ve 34 FKC 79 plakalı otomobiller, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce yanıcı madde atılarak ateşe verildi.
Alevler Tuzla itfaiye ekiplerince söndürülürken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Ayrıca Şişli'de ateşe verilen iki araç ve Beykoz'da bir araç hasar gördü. Polis, saldırganları yakalamak için araştırma başlattı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon