"Annelerinin yüzlerine baktıklarında, akıllarına ben geleyim"

Medical Park Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç, Galatasaray taraftarının maçlarda kendisine olan tepkisinin hatırlatılması üzerine, sitem dolu ifadeler kullandı.

Yayınlanma: 30.10.2010 - 21:06
Abone Ol google-news

Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'dan hep puan almaları nedeniyle taraftarın kendisine tepkili olduğunu savunan Ömer Çatkıç, ''Bana küfredenler, evlerine gidip annelerinin yüzlerine baktıklarında, hepsinin akıllarına ben geleyim'' dedi.

Ömer, karşılaşma için ise ''Bugün bir maç kaybettik Galatasaray'a karşı, ama çok şey kazandık. Özgüvenimiz çok yükseklerde. Önümüzdeki Bursaspor maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bugün Antalyaspor'un artık büyük takım havasında olduğunu herkese gösterdik. Bazı şeyler eskidendi. Büyük takım, küçük takım yok artık'' şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyasporlu Musa Nizam ise 2-0 geriye düşmelerine karşın oyunda arzu ve isteklerinden bir şey kaybetmediklerini dile getirerek, ''Gol pozisyonlarına giren taraf bizdik. Çok pozisyon kaçırdık. Biraz daha becerikli olursak, ben Antalyaspor'un ligde ses getireceğine inanıyorum'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler