"Issız Adam" 7 Kasım'da vizyonda

Çağan Irmak'ın son filmi "Issız Adam" 7 Kasım'da vizyona giriyor. Irmak'ın senaryosunu yazıp yönettiğ, farklı bir aşk öyküsünü konu alan film, Türkiye genelindeki 110 sinemada izleyiciyle buluşacak. Filmin başrollerini Cemal Hünal ile Melis Birkan paylaşıyor.

Yayınlanma: 31.10.2008 - 10:05
Abone Ol google-news

Çağan Irmak'ın senaryosunu yazıp yönettiği son filmi ''Issız Adam'', 7 Kasım'da seyirci karşısına çıkacak.

Türkiye genelindeki 110 sinemada gösterime girecek filmin yapımcılığını Mustafa Oğuz üstleniyor. Filmde, Cemal Hünal, Melis Birkan, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu ile Goncagül Sunar rol alıyor.

Film için doğal mekanlar yeniden dekore edilirken, Çağan Irmak, bu yapım için teknik ekibine 2006 Tayland Dünya Film Festivali'nde ''En İyi Görüntü Yönetmeni'' seçilen Gökhan Tiryaki'yi de aldı.

1970'li yılların parçalarının da kullanıldığı filmin Beyoğlu çekimlerinde zaman zaman gizli kamera da kullanıldı. Dev figüran kadrosunun yer aldığı filmin bazı sahneleri Tarsus'ta çekildi.

Farklı bir aşk öyküsünün işlendiği filmin öyküsü ise şöyle: Alper (Cemal Hünal), 30'lu yaşlarda, restoran sahibi, iyi bir aşçıdır. İşinde başarılıdır, ama özel yaşantısını düzene koyamamıştır. Yaptığı yemekler, günü birlik ilişkiler, paralı kadınlar üçgeninde yaşayıp giderken, hayatının akışı, bir gün Beyoğlu'nun arka sokaklarında, aradığı eski plağı almak için bir kitapçıya girmesiyle değişir.

Ada (Melis Birkan), 20'li yaşlarının sonlarında, güzel, çocuk kostümleri tasarlayıp diken, mütevazı, hayatta fazla iniş çıkışları olmayan genç bir kadındır. Bir gün eski bir kitabı bulabilmek için Beyoğlu'nda dolaşırken, Alper ile aynı kitapçıya girer. Çapkın bir adam olan Alper, Ada'nın güzelliğinden etkilenir ve onu takip etmeye başlar. Tanışma bahanesiyle, Ada'nın aradığı kitabı bulup alan Alper, kitabı genç kadına hediye eder.
Tutkulu aşk bu kitapla başlar. Alper sürdürdüğü hayatın içerisinde Ada'ya yer açmaya çalıştıkça, kendi alanının daraldığını fark eder. Ada ve Alper, becerebildikleri kadarıyla, hayatın izin verdiği ölçüde aşklarını yaşarlar...
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler