Sivasspor, galibiyet hasretini sona erdiremedi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 yenilen Sivasspor'un galibiyet hasreti 9 maça çıktı.

Yayınlanma: 01.11.2010 - 14:35
Abone Ol google-news

Ligde bu sezon tek galibiyetini ilk hafta sahasında Galatasaray karşısında 2-1'lik skorla elde eden Sivasspor, 14 Ağustos'taki Galatasaray maçının ardından bugüne dek çıktığı 9 lig maçında galibiyet sevinci yaşayamadı. Galatasaray maçı sonrasında Bursaspor, Trabzonspor, Manisaspor ve Kayserispor'a yenilen, Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Bucaspor ile de berabere kalan Sivasspor, dün de yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde ligde çıktığı ilk maçta Beşiktaş'a yenilerek galibiyet hasretini noktalayamadı. Çalımbay yönetiminde ligdeki ilk yenilgisini alan Sivasspor, 10. hafta sonunda 7 puanda kaldı. Ligde 9 maçtır galibiyete hasret olan Sivasspor, 11. haftada sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Deplasmanda 13 maçtır galibiyete hasret

Beşiktaş'a dış sahada 2-1 yenilen Sivasspor'un ligde deplasmandaki galibiyet hasreti ise 13 maça çıktı. Ligde dış saha galibiyetini 19 Aralık 2009'da Ankara'da Ankaragücü'ne karşı 3-2'lik skorla alan Sivasspor, bu maçın ardından ligde deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamadı.

Sivasspor, Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte son 2 sezonda dış sahada oynadığı 22 maçta, 1'i hükmen olmak üzere 2 galibiyet elde ederken, 8 beraberlik, 12 yenilgi aldı. Sivasspor, son 2 sezonda dış sahada sadece Ankaragücü'nü yenerken, küme düşürülen Ankaraspor ile yapacağı maçı da hükmen kazandı.
 

Beşiktaş'a karşı deplasmanda ilk yenilgi

Sivasspor, Beşiktaş'a karşı ligde deplasmandaki ilk yenilgisini aldı. Beşiktaş ile ligde dış sahada yaptığı 5 maçın 3'ünden galibiyetle, 2'sinden ise beraberlikle ayrılan Sivasspor, FİYAPI İnönü Stadı'ndan ilk kez puansız ayrıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon