Sabit ücretlere 1 Kasım eylemi

1 Kasım’da yapılacak olan sabit hatları kullanmama eylemini değerlendiren Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, “Türk Telekom’a olan tüketici tepkisi artarak devam ediyor” dedi. Birlik, eylemi örgütsel olarak desteklemekte ve toplumda gelişen bu tepkinin sevindirici olduğu belirtti.

Yayınlanma: 31.10.2008 - 10:59
Abone Ol google-news

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, ''Birliğimiz, tüketicilerin kendiliğinden geliştirdiği '1 Kasım, konuşmama eylemini' örgütsel olarak desteklemekte ve toplumda gelişen bu örgütlü tepkinin sevindirici olduğu hususunu kamuoyuyla paylaşmaktayız'' dedi.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada,  "2007 yılında gerçekleştirilen “telekazık”, 2008 yılında gerçekleştirilen “sabit soyguna son” kampanyaları ile ülke tarihinin en büyük imza sayısına ulaşılmıştır. Örneğin 2007 yılında gerçekleştirilen ve Türk Telekom’un akıldışı zamlı tarifelerine karşı başlatılan “telekazık” kampanyasında 200.000 imza toplanmış, tarifenin iptali dava edilmiş ve tarifeden geriye adım atılması sağlanmış, yine  hiçbir hukuki gerekçesi olmadığı halde Türk Telekom tarafından milyonlarca sabit telefon abonesinden tahsil edilen sabit ücretlere karşı 2008 yılında başlatılan “sabit soyguna son” kampanyası ile 218.638 imza toplanmış, toplanan imzalar Telekomünikasyon Kurumu’na teslim edilerek sabit ücretlerin kaldırılması istenmiştir" dedi.
 

 
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler