Başkent'te su ve elektrik kesintisi

Dağıtım şebekelerindeki yıllık periyodik işletme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 3 ve 4 Kasımda Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek. Öte yandan, Beştepe Mehmet Akif Ersoy Kız Öğrenci Yurdu önünde yapılacak içme suyu çalışmaları nedeniyle 2 Kasım Pazar günü Yenimahalle'nin bazı yerlerine 9 saat süreyle su verilemeyecek.

Yayınlanma: 31.10.2008 - 16:36
Abone Ol google-news

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Kasım Pazartesi günü 10.00-15.00 saatleri arası, Mamak ilçesine bağlı Akdere Mahallesi 45. Sokak civarı, Türközü Mahallesi 158. Sokağın bir kısmı ile Şehitlik Mahallesi Asım Gündüz Caddesi civarı elektrik alamayacak.

Mamak ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi Kayaş Caddesi, 1. Cadde, 1 ve 56. Sokaklar ve civarı ile Gölbaşı ilçesine bağlı Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Tesisleri, ODTÜ ve Gazi Üniversitesi su kuyuları, Polis Akademisi su kuyusu, TRT su kuyusu, Turkcell, Avea, Vodafone iletişim hizmetleri baz istasyonları, Polis Akademi Başkanlığı ile ODTÜ Eymür tesisleri arasındaki tüm abonelere 3 Kasım Pazartesi günü 09.00-14.00 saatleri arası elektrik verilemeyecek.

Nallıhan ilçesinde 4 Kasım Salı günü Çayırhan Beldesi, Davutoğlun, Uluköy, Karaköy, Gökçeöz, Sekli, Hırkatepe, Dudaş, Yıldız, Nuhhoca, Dağşıhlar, Aşağı Güney, Yukarı Güney, Hamzalar, Atça, Eymir Yeşilyurt Köyleri 09.30-10.30 saatleri, Sarıyar Beldesi, Hıdırlar, Emremsultan, Nallıdere, Ömerşeyhler köyleri ve Ömerşeyhler yaylasında 10.30-11.30 saatleri, aynı tarihte 10.00-15.00 saatleri arası da Mamak İlçesine bağlı Samanlık Mahallesi 10. Cadde ve civarında elektrik kesintisi olacak.

 

Su kesintisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 Kasımda 08.00-17.00 saatleri arası, Beştepeler mahallesinin tamamı, ASKİ Spor Tesisleri, Fatih Üniversitesi Hastanesi, MİT Sosyal Tesisleri, Atatürk Orman Çiftliği, Türkiye Orman Fidanlığı, Gençlerbirliği tesisleri, Orman Bakanlığı, Enerji Bakanlığı, Sabah-ATV binası, TOBB Üniversitesi, Armada İş Merkezi, Mesa Hastanesi, AKP Genel Merkezi ile Başbakanlık ve Orman Bakanlığı lojmanları su alamayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler