Mutlu spora veda etti

Dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, aktif sporculuğu bıraktığını söyledi. Mutlu "Ama halterin takipçisi olacağım. Hatta Türk sporunun takipcisi olacağım'' dedi.

Yayınlanma: 31.10.2008 - 16:42
Abone Ol google-news

Dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, aktif sporculuğu bıraktığını söyledi.
Halil Mutlu, 3 ay önce bir söz verdiğini ve sözünü tuttuğunu belirterek, ''Mevcut şartlarda spor yapmamın zor göründüğünü söylemiştim. Şimdi bu sözümü yerine getiriyorum. Bundan sonra halterde sporcu olarak yokum. Ancak yönetici olarak halterin her zaman içinde olacağım. Türk halterinin başarısı Halil Mutlu'nun aktif sporculuğuna bağlı olmamalı. Bundan sonda da halterin içerisinde öyle ya da böyle hep olacağım. Şimdilik dışarıdayım. Ama halterin takipçisi olacağım. Hatta Türk sporunun takipcisi olacağım'' diye konuştu.

Mutlu, bugün yapılan genel kurul sonrası yeniden federasyon başkanlığına seçilen mevcut başkan Hasan Akkuş ve yönetiminin kendisine bir görev vermesi halinde bu görevden kaçmayacağını ifade ederek, ''Bundan sonra daha iyi olmalarını temenni ediyor ve başarılı olmalarını yürekten istiyorum. Başkanımız Hasan beye ve yönetimine başarılar diliyorum. Henüz sporcu psikolojisinden kurtulamadığım için hazır değilim. Ancak yeni yönetim bana bir görev verirse ondan da kaçmam'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler