F.Bahçe, Kadıköy'de güldü

Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelede rakibi Eskişehirspor'u 4-2 mağlup etti. Fenerbahçe'nin gollerini Alex, Semih (2) ve Gökhan Gönül kaydetti.

Yayınlanma: 06.11.2010 - 19:24
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan 11. hafta mücadelesinde Eskişehirspor'u 4-2 ile geçti.

Karşılaşmanın hemen başında Alex'in penaltıdan attığı golle öne geçen "Sarı Kanarya"lar dakika 13'te topu kalesinde gördü. İstanbul'daki yoğun sis nedeniyle ilk yarıda zaman zaman görüş açısının düştüğü mücadelenin 18. ve 45+2. dakikasında birer gol daha bulan Fenerbahçe durumu 3-1 yaparak devre arasına rahat gitti.

Mücadelenin 37. dakikasında Lugano ve Sezer Öztürk'ün topsuz alandaki tartışmasında her iki oyuncuyada sarı kart gösteren hakem Bünyamin Gezer, ilk yarının son düdüğüyle soyunma odasının yolunu tutan iki oyuncunun tekrar tartışmaya başlaması üzerine Lugano ve Sezer'e kırmızı kart gösterdi.  Her iki takım da ikinci yarıyı 10 kişi tamamladı.

İkinci yarıda Serdar Özbayraktar ile bir gol daha bulan Eskişehirspor durumu 3-2'ye getirse de, 'nöbetçi golcü' olarak bilinen Semih Şentürk'ün 72. dakikasında attığı gol maçta skoru belirledi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde puanını 21'e yükselterek 4. sıraya yerleşirken, 10 puanda kalan Eskişehirspor 14. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantepspor'a konuk olurken, Eskişehirspor evinde Antalyaspor'u ağırlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler