Saga ikinci kez yılın otomobili

Proton'un, satışa sunulan ülkelerde en çok satan Saga modeli, Auto Car Asya tarafından küçük Sedan/HB kategorisinde '2008 yılının en iyi aracı ödülü'ne ikinci kez layık görüldü. Auto Car Asya'nın, 22 Ekim 2008'de düzenlediği törende, Yönetim Kurulu Başkanı Dato Zainal Abidin Proton adına ödülü teslim aldı.

Yayınlanma: 01.11.2008 - 09:39
Abone Ol google-news

Proton’un, satışa sunulan ülkelerde en çok satan Saga modeli, Auto Car Asya tarafından küçük Sedan/HB kategorisinde “2008 yılının en iyi aracı ödülü” ne ikinci kez layık görüldü. Geçtiğimiz aylarda, SAGA modeli yine, ‘Seçkin kişilerin Otomobili’ adıyla “2008 yılı Asya Otomobil Endüstrisi Ödülü” ne layık görülmüştü.

Saga modelinin sahip olduğu stil, kaliteli yapısı, sürüş ve yol tutuş tekniği, ekonomik fiyatı ve yakıt sarfiyatı ile Türkiye’de de çok tutulan bir model olması bekleniyor. İlk kez Auto Show 2008 fuarında otomobil severler ile buluşan model özellikle fiyatı ve dış görünümü ile ilgi odağı oldu. 15.000.-YTL başlangıç fiyatı olarak satışa sunulacak olan modelin farklı donanımları mevcut.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler