Gaziantep'te fabrika yangını: 1 ölü

Gaziantep'te iplik üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yangında, 1 işçi yanarak öldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesi araçları müdahalede bulundu.

Yayınlanma: 01.11.2008 - 13:40
Abone Ol google-news

Gaziantep'te Organize Sanayi Bölgesinde 14 bin metrekare kapalı alana sahip olan ve iplik üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yangında, 1 işçi yanarak öldü.

Birinci bölgede Selçuk İplik Fabrikası'nın depo bölümünde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesi araçları müdahalede bulundu. Yangının büyüyerek diğer bölümlere yayılması sonucu itfaiye ekipleri ve fabrika çalışanları zor anlar yaşadı.

Alevlerin 4 bin metrekarelik depo bölümünü tamamen sarması üzerine büyük fabrikalardan gelen itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangında depoda bulunan pamuk balyaları ve iplikler tamamen kül oldu. Soğutma çalışmaları sürerken, dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine olay yerinde arkadaşları tarafından müdahale edildi.

Yangın konusunda bilgi veren Fabrikanın İşletme Müdürü Ercan Tiryaki ''Yangın kumaş bölümünde başladı. Daha sonra diğer bölümlere yayıldı. Yangın tam fabrikada çalıştığımız sırada çıktı. Tahminimizce yangın elektrik kontağından çıktı diye düşünüyoruz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler