Küçük çocuğa taciz: 7 kişi gözaltında

Bursa’da, 14 yaşındaki kız çocuğuna 11 yaşından beri cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 25 ile 65 yaşları arasındaki 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki sorgulamalarının ardından “küçük yaştaki kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek ve küçük kıza fuhuş yaptırmak” suçundan adliyeye sevk edildi.

Yayınlanma: 01.11.2008 - 18:48
Abone Ol google-news

İşsiz olduğu öğrenilen Metin Ş. (25), Emek Mahallesi’nde oturan H.T. (14) ile yaklaşık 3 yıl önce küçük kızın ilköğretim 6. sınıfta öğrenim gördüğü sırada tanıştı. Bir süre arkadaşlık yaptığı küçük kızı “evlenme vaadiyle kandırdığı” öne sürülen Metin Ş, H.T. ile zorla cinsel ilişkiye girdi.
 

Ailesinden olayı sakladığı ve bu olaydan sonra zaman zaman evden kaçtığı öğrenilen H.T, Metin Ş’nin zoruyla bazı arkadaşlarının da cinsel istismarına uğradı. Bir süre sonra okuldan ayrılan H.T, iş ararken servis şoförlüğü yapan Mesut Ö. (35) ile tanıştı. H.T. ile ilişkiye giren Mesut Ö. de daha sonra küçük kızı “40-50 YTL harçlık karşılığında” başka erkeklerle ilişkiye girmeye zorladı.

Mesut Ö’nün tehdidiyle Servet Ş. (35), İbrahim B. (40), Hasan S. (40) ve İrfan K. (25) ile cinsel ilişkiye girdiği bildirilen H.T., evinden son kaçışında, inşaatlarda bekçilik yapan Ramadan D’nin (65) kulübesinde kalmaya başladı.

Yaşlı adamın da misafir ettiği H.T’ye zaman zaman cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

 

Gece yarısı çorbacıya gidince olay ortaya çıktı

Olay, H.T’nin üç gün önce Mesut Ö. ile gece yarısı Santral Garaj Mahallesi’ndeki bir çorbacıda otururken güvenlik güçlerinin dikkatini çekmesiyle ortaya çıktı.

Polis ekibi, geç saatte küçük bir kız çocuğunun çorbacıda bulunmasından şüphelenerek, Mesut Ö. ve H.T’yi ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

H.T’nin ifadesi doğrultusunda, küçük kıza cinsel istismarda bulundukları öne sürülen Mesut Ö, Servet Ş, İbrahim B, Hasan S, İrfan K. ve Metin Ş. gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edilen H.T, kızlarının cinsel istismara uğradığından haberdar olmadıkları öğrenilen ailesine teslim edildi.

Zanlılar, emniyetteki sorgulamalarının ardından “küçük yaştaki kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek ve küçük kıza fuhuş yaptırmak” suçundan adliyeye sevk edildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler