Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Kirizin faturası yurttaşa çıkıyor' dedi ve doğalgaza yapılan zammı ilk sayfadan duyurdu. Hürriyet ve Milliyet Gazeteleri B.Ç.'ye taciz suçuyla yargılanan ve tahliye edilen Hüseyin Üzmez'e olan tepkileri manşetten verdi. Akşam Gazetesi ise 'Seçim çatışması' başlığını kullandı ve AKP ile DTP arasındaki seçim çatışmasını manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 02.11.2008 - 07:45
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Krizin faturası yurttaşa çıkıyor


Sırada elektrik var BOTAŞ, doğalgaza konutlarda yüzde 22.50, sanayide de yüzde 22 oranında zam yapıldığını duyurdu. Doğalgaza yapılan zam oranının yüzde 10-14 arasında olacağı açıklanmıştı. Bu zammın elektriğe de yansıyacağını belirten Tüketici Hakları Derneği Başkanı Çakar, elektirik ve doğalgaz zamlarının işçi, memur ve emeklilerin maaşlarına yapılan artışları katladığını söyledi.
 

 

HÜRRİYET

Utanmaz adama ortak tepki


14 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz suçundan yargılandığı davada Adli Tıp raporu sonrası tahliye edilen Hüseyin Üzmez'e,dün kamuoyunun yanında birkaç gazete hariç tüm medya da ortak tepki gösterdi.
 

 

MİLLİYET

Öfke büyüyor!


14 yaşındaki B.Ç.'ye taciz suçuyla yargılanırken Adli Tıp raporuyla tahliye olan Vakit yazarı Üzmez'in ekranlardan yaptığı konuşmalar Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İslami çevreler de Üzmez'e tepki gösteriyor.

 

RADİKAL

Doğalgaz kazığı


Yeni zam yüzde 22, 10 aylık zam toplamı yüzde 82.5. Zammın bir nedeni: Başkent Doğalgaz'ın borçları, Botaş'ın dengesini altüst etti.
 

 

AKŞAM

Seçim çatışması


AKP'nin DTP kalelerini ele geçirme planı, seçim yaklaştıkça tansiyonu yükseltti. PKK kartini açıkça oynayan DTP, Erdoğan'ı Diyarbakır'dan sonra Van ve Hakkari'ye sokmamak için her yolu denedi.
 

 

POSTA

Skandal

Beyoğlu'ndaki sosyetik lokanta ve gece kulübü '360 İstanbul'da Almaz kız arkadaşı ile yemek yiyen Hollandalı turist 12 euro'luk vestiyer parasını ödemek istemeyince 3 koruma tarafından dövülerek komaya sokuldu. Kalp hastası da olan 32 yaşındaki tursitin sağlık durumu ciddi.
 

 

VATAN

Son klasörün esrarı


Ergenekon davası avukatı Vural Ergül, yazdığı kitapta "Tuncay Güney'in ifadeleri sansürlendi, son klasöre alınmadı" iddiasını ortaya attı. Güney iddiayı doğruladı, "Evet ifadeler eksik" dedi.
 

 

BİRGÜN

Gökçek'in borcunu halka ödetecekler


BOTAŞ'ın doğalgaz zammına büyük tepki var. Siyasi parti ve meslek örgütleri 'AKP zam ve zulüm iktidarıdır' diyerek zamların bir an önce geri alınmasını istedi.
 

 

SABAH

Bir çift mutluluk


Okuyabilmek için yırtık ayakkabı ve terlikle çamur deryasını aşan öğrencilere 1100 ayakkabı hediye.

 

TERCÜMAN

Zam değil zulüm


Doğalgaza yapılan yüzde 22'lik zamla bu kış fakir tir tir titreyecek. Bir yıl içinde doğalgaza yapılan yüzde 73'ü bulan zamma Baykal, "Bu kabul edilemez" dedi.
 

 

YENİ ŞAFAK

Vanlı tehdit dinlemedi


Terör örgütü yandaşlarının provokasyon girişimleri ve DTP milletvekillerinin tehditleri sonuç vermedi. Onbinlerce Vanlı dün Erdoğan'ı karşılamaya koştu.
 

 

ZAMAN

Gece yarısı gaza rekor zam


Enerji Bakanlığı'nın karşı çıkmasına rağmen, BOTAŞ doğalgaza yüzde 22,5 zamn yaptı. Yıl içindeki 5. zamla birlikte artış yüzde 73'e ulaştı. Otomatik fiyatlandırmayla belirlenen zam, önceki gece saat 02.00'de tüketiciye duyuruldu. BOTAŞ, tepkiler üzerine topu Başbakanlık'a attı: "Bize iptal yazısı gelmedi."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler