Cazın kraliçesi yarın Cemal Reşit Rey'de

Ünlü caz şarkıcısı ve bestecisi Carmen Lundy, son albümü “Come Home” yarın Cemal Reşit Rey’de sevenleriyle buluşacak. Blues ve kilise müziği köklerinin, caz öğeleriyle birleşeceği gecede Lundy’ye, piyanoda Mark Soskin, perküsyonda Mayra Casales, davulda Steve Williams ve basda Darryl Hall eşlik edecek.

Yayınlanma: 03.11.2008 - 11:38
Abone Ol google-news

Cazın kraliçesi olarak gösterilen ünlü caz şarkıcısı ve bestecisi Carmen Lundy, son albümü “Come Home” 4 Kasım’da Cemal Reşit Rey’de sevenleriyle buluşacak.

Profesyonel kariyerine vokal düet “Steph and Tret”in bir elemanı olarak, yaşadığı yerdeki liselerde söyleyerek başlayan Lundy kısa bir süre sonra, ilk kaydını (The Price of Silence) ile gerçekleştirdi. Broadway'de sergilenen 'They Were All Gardenians' oyununda ve 'Duke Ellington's Sophisticated Ladies' adlı şovda başrolde sahne alan Lundy aynı zamanda ressam. Ünlü basçı Curtis Lundy’nin de kız kardeşi olan Lundy’nin yağlı boya tabloları New York’daki Soho Caz Galeri başta olmak üzere The Jazz Bakery ve Los Angeles’taki Madrid Tiyatrosu gibi önemli mekânda sergilendi. Carmen Lundy için ünlü caz eleştirmeni Gary Giddins, “Caz şarkıcılığı yaklaşık 20 yıl önce kendini yenilemeyi ve çağa ayak uydurmayı bıraktı, bunun sebebini anlamak zor değil, bu yüzden tüm dikkatinizi otantik genç caz şarkıcısı Carmen Lundy’ye vermenizi istiyorum, kendisi bu geleneğe ait her şeye sahip” yorumunu yaptı. Konserin bilet fiyatları 38 ve 46 YTL olarak açıklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler