Antika otomobil müzayedesi

Türkiye'nin klasik otomobil dergisi TR Classic Car, 23 Kasım 2008 Pazar günü, İstanbul / Etiler'deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampusü'nde, bir Klasik Otomobil Müzayedesi organizasyonu gerçekleştirecek.

Yayınlanma: 03.11.2008 - 11:50
Abone Ol google-news

 Cumhuriyet Kampus içerisindeki kapalı katlı otopark ve Ayhan Şahenk Salonu’ndaki müzayedede, kişisel koleksiyonlar, garajlar, atölyelerden çıkma ve yurtdışından getirilen 100’ü aşkın antika / klasik otomobil açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.
3 gün sürecek müzayedede, ilk 2 gün (21 Kasım Cuma ve 22 Kasım Cumartesi) araçlar sergilenecek, 23 Kasım Pazar saat 13.30’da açık artırma başlayacak.

Müzayedede, 1915 – 1986 yılları arasını kapsayan, Ford’dan Chevrolet’ye, Mercedes’ten Cadillac’a, Oldsmobile’den Buick’e kadar varlığını bugün de devam ettiren ya da otomotiv dünyasında tarih olmuş marka ile pick-up’tan yarış otomobillerine kadar çeşitli modelde antika / klasik araç, açık artırma sonucunda yeni sahipleri ile buluşacak.

Müzayedeye, Türkiye’den, KKTC’den ve yurtdışından, klasik otomobil koleksiyonerleri katılacak ve satışa çıkarılan araçlara sahip olmak için kıyasıya bir rekabet yaşanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler