Subaru Forester

Amerika'nın en prestijli otomotiv dergileri arasında yer alan Motor Trend, performans, yol tutuşu, yakıt tüketimi, kabin ve gövde boyutları, yerden yükseklik gibi değerlendirme kriterlerini göz önünde bulundurarak Subaru Forester'ı 2009 yılının SUV'si seçti.

Yayınlanma: 03.11.2008 - 11:52
Abone Ol google-news

Subaru’nun en çok ilgi gören modeli olan Forester, BMW, VW, Honda, Toyota, Kia ve  Mazda gibi birçok önemli marka arasından sıyrılarak her kriterde birinciliği elde etti.
Forester’ın Amerika’da aldığı ödül İle ilgili konuşan Subaru Marka Direktörü Çınar Noyan: “SUV segmentinde Forester’ın farklı ve ayrıcalıklı bir yeri olduğunu zaten biliyorduk. Dünyanın en önemli SUV pazarına sahip Amerika’dan böyle bir ödül almak bizi şaşırtmadı. Forester, bundan sonra da hem güvenlik hem de performans açısından kullanıcılarını tatmin etmeye devam edecek” dedi.

Subaru Forester, Türkiye pazarında benzinli ve dizel seçenekleri ile yer alıyor. 2.0 litre ve 2,5 litre turbo motor seçenekleri bulunan Forester’ın benzinli sürümü 62 bin 900 YTL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

2.0 litre motor hacmine sahip Forester Dizel ise Comfort ve Limited olarak iki opsiyon seçeneğiyle 75 bin 490 YTL’den başlayan fiyatla satılıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler