DTP'nin eylemi sona erdi

Diyarbakır Batıkent Meydanı'nda, geçtiğimiz cuma günü başlayan DTP'nin oturma eylemi sona erdi. Oturma eyleminin sona ermesi sebebiyle açıklamada bulunan DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, siyasetin çözüm üretme sanatı olduğunu söyleyerek dialoga ve somut adımlara ihtiyaç olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 03.11.2008 - 11:52
Abone Ol google-news

Batıkent Meydanı'nda kurulan çadırlarda geçen cuma günü milletvekili ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu DTP'li grubun başlattığı oturma eylemi bugün bitirildi. Oturma eyleminin sona ermesi nedeniyle yazılı basın açıklamasını okuyan DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, eylemlerinin 48 saat sürdüğünü belirtti.

En büyük amaçlarının kardeşliği sağlamak ve pekiştirmek olduğunu savunan Ahmet Türk, ''Biz DTP olarak Türkiye'de birlikte yaşamanın mücadelesini veriyoruz. Bu birliği demokratik temelde geliştirmek ve Türkiye'yi getirildiği felaketin eşiğinden uzaklaştırmak istiyoruz'' dedi.

Siyasetin çözüm üretme sanatı olduğunu söyleyen Ahmet Türk, ''Diyalog ve somut adımlara ihtiyaç vardır'' şeklinde konuştu. Basın açıklamasından sonra grup dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler