Zanillya, The Hall İstanbul'da

The Hall İstanbul, 27 Kasım Cumartesi gecesi, R&B ve Hip Hop müziğinin ışıltılı kızı Zanillya Farrell'i ağırlamaya hazırlanıyor. Zanillya hayranlarının dört gözle beklediği konserde The Hall Istanbul "Bula Bai" diye haykırmayı bekliyor.

Yayınlanma: 25.11.2010 - 09:18
Abone Ol google-news

Afro saçlarıyla bir akımın son temsilcisi… Eşsiz sesi ve benzersiz sahne performasıyla ise günümüzün en başarılı kadın rap vokallerinden Zanillya Farrell, 27 Kasım Cumartesi gecesi The Hall Istanbul’un gözde sahnesi Booty’de sahneye çıkacak. Zanillya çocuk sayılacak yaşta başladığı müzikal kariyerinde kendine has tarzıyla geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Harlemli Rufus Collins’in sahibi olduğu DNA’da dans programını bitiren Zanillya’nın yolları bu sırada Hollandalı rapçi Blaxtar ile kesişti ve Zanillya, Blaxtar ile ilk turne deneyimini paylaştı.

Turne sırasında prodüktör ve müzisyen Orville Breeveld ile tanışan Zanillya ilk parçası “Laat Gaan”ı kaydetti. Sonrasında ise müzikal anlamda çok iyi anlaştığı yapımcı Daniel van Wissekerke ile bir araya geldi ve en büyük çıkışını yaptığı “Bula Bai”  isimli hiti kaydetti. Bu şarkı özellikle itunes’da yayınlanmasıyla uluslararası büyük bir başarı yakaladı ve Zanillya’yı çok dinlenen isimler listesine taşıdı.

Zanillya bu çıkışından sonra pek çok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı ve müzisyen arkadaşı Tash imzalı “Gimme” ve “Days Pass So Fast” isimli parçaları kaydetti. Bu parçalar Japon Food For Your Soul etiketiyle yayınlandı. Bu başarılarıyla birlikte Zanillya birçok ünlü sahnede kendine yer buldu. 2009’da Amsterdam Arena’da ve Rotterdam Karnavalı Ana Sahnesi’nde performanslarını sergileyen Zanillya bu sayede 200.000 kişiye canlı söyleyerek kariyerinde bir dönüm noktasına ulaştı.

Bu günlerde albüm hazırlıklarını sürdüren Zanillya, İstanbul’a onu bekleyenlerle buluşmaya geliyor. Yeni sezonun en iddialı sahnesi Booty bir kez daha muhteşem bir konser için kapılarını açıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler