Malatya'da silahlı saldırı: 2 ölü

Malatya'da yeşiltepe semti koşu mahallesi'nde Burhan Keskin'e ait ev uzun namlulu silahlarla tarandı. Olayda ilk belirlenmelere göre 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 25.11.2010 - 14:20
Abone Ol google-news

3 yıl önce işlenen bir cinayetten dolayı aralarında husumet bulunan Özgür ve Keskin aileleri, bugün Malatya adliyesindeki duruşmanın ardından evlerine gitmek üzere dağıldılar.

Daha sonra bir araçla Burhan Keskin'in Yeşiltepe Koşu Mahallesi'ndeki evin önüne bir araçla gelen A.Ö, F.Ö ve H.Ö ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, evlerine girmek üzere olan Keskin ailesinin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş etmeye başladılar.

Olayda, Milkinaz Keskin (50), Hüccet Kalkan (25), Serdar Keskin (22), Burhan Keskin, Rabia Keskin ve Abuzer Keskin yaralandı. Beydağı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Burhan ve Rabia Keskin hayatını kaybetti. Burhan ve Rabia Keskin'in cesetleri Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Durumu ağır olan Serdar Keskin Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi.

Zanlılar yakalandı

Uzun namlulu silahlarla ateş ederek 2 kişiyi öldürüp, 5 kişiyi de yaraladıkları ileri sürülen zanlılardan üçü yakalandı.

Malatya'nın Yeşiltepe semtinde, uzun namlulu silahlarla ateş ederek 2 kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayın faillerinin sorgulaması sürüyor.

Olaydan sonra çalışma başlatan Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra 44 LL 582 plakalı beyaz bir otomobille kaçtıkları ileri sürülen A.Ö(55), S.Ö(26) ve M.Ö'yü ikamet ettikleri evlerinde yakaladı.

Polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen H.Ö. adlı kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Zanlıların yapılan sorgulamasında, yakalanan kişilerden A.Ö'nün öldürülen taraftan 3 yıl önce bir kızı kaçırdığı, kızın yakınlarının abisini öldürmeleri üzerine böyle bir saldırıyı yakınları ile birlikte gerçekleştirdiği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler