Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi bugün 'ABD'nin siyahla sınavı' başlığını kullandı ve ABD'de yapılacak seçimleri manşetine taşıdı. Milliyet Gazetesi bugün 'Kadın olmak bu ülkede zor' başlığını kullandı. Birgün Gazetesi 'Dalga geçiyorlar' dedi ve bugüne kadar "Hamdolsun kriz bizi teğet geçecek" diyen Erdoğan'ın "Şimdi işsizlik ve yoksulluk kapıda" sözüne ilk sayfadan yer verdi.

Yayınlanma: 04.11.2008 - 07:59
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

ABD’nin siyahla sınavı


ABD halkı, başkanını seçmek için bugün sandık başına giderken Demokrat aday Obama ile Cumhuriyetçi aday McCain arasında, kararsız eyaletler için çekişme son dakikaya kadar sürdü. Obama, rakibi McCain karşısında ülke çapında yapılan anketlerin ortalamasında yüzde 6’lık üstünlüğünü koruyor. ABC televizyonu ve Washington Post gazetesinin ortak anketine göre ise Obama, yüzde 43’e karşılık yüzde 54 ile McCain’in önünde.

 

HÜRRİYET

Başbakan'dan pompalı cevabı


İstanbul'da önceki akşam Taksim'e çıkmak isteyen göstericilerin üzerine bir vatandaşın pompalı tüfekle ateş açmasına, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın yorumunu şöyle oldu:"Sabır, ama nereye kadar."

 

MİLLİYET

Kadın olmak bu ülkede zor


Adalet bakanlığı, Türkiye'yi ayağa kaldıran Hüseyin Üzmez raporunu incelemeye aldı ama ülkenin her tarafından yeni "Üzmez vakaları" çıkıyor. Türkiye, günden güne kadınların yaşayamayacağı bir ülke haline geliyor.


 

RADİKAL

McCain'in seçilmesi ancak mucizeyle olur


Seçime saatler kala kamuoyu araştırmaları, 'Obama fark attı'diyor, zaten Demokratlar emin. McCain'i sadece sandık başında bir mucize kurtarabilir.
 

 

AKŞAM

Soytarılık


Ankara, özürlü çocuklara zulmeden yurt yetkilileri yerine skandalı ortaya çıkaran Düşes Sarah Ferguson'a kızdı. Dışişleri nota verdi. Yurt makyajlanıp şov yapıldı.

 

POSTA

Tecavüze aile yardımı


16 yaşındaki kızı ailesi kendisinden 16 yaş büyük biriyle zorla nişanladı. Aile evlenmeyi kabul etmeyen kızı "Bekareti bozulursa razı olur" diyerek odaya kapatıp nişanlıyı çağırdı. Nişanlı odaya girip kıza tecavüz etti. Buna rağmen evlenmemekte direnen kız, kaçıp polise giderek annesini, babasını, halasını ve nişanlısını tutuklattı.
 

 

VATAN

Buna ne kılıf uyduracak


Zahid Akman'ın RTÜK Başkanlığı sürerken yasaya aykırı biçimde, Kanal 7'nin patronu Zekeriya Karaman'la bir TV yapım şirketinde ortaklığı bulunduğu ortaya çıktı.
 

 

BİRGÜN

Dalga geçiyorlar


Düne kadar "Hamdolsun kriz bizi teğet geçecek" diyen Erdoğan, şimdi işsizliğin ve yoksulluğun kapıda olduğunu açıkladı. Unakıtan ise pişkince yüzde 80 zamma şükretmemizi istedi.
 

 

SABAH

Düşes krizi


İngiliz Düşes'in engelli yurdunda yaptığı gizli çekim, iki ülke arasında diplomatik sıkıntı yarattı.
 

 

TERCÜMAN

Türkiye bunu kaldıramaz

Demirel: "PKK'yı terör örgütü olarak tanımayan bir heyet parlamentoda var. Türkiye buna uzun süre dayanmaz."
 

 

YENİ ŞAFAK

Dünyanın seçimi

220 milyon Amerikalının oy kullanacağı seçimlerden McCain zaferle çıkarsa 'Bush politikaları' devam edecek. Obama kazanırsa ABD'nin 44. başkanı bir 'siyah'olacak.
 

 

ZAMAN

Sendikalardan krize önlem paketi


Sivil toplum kuruluşları, küresel mali krizin Türkiye'de işsiz sayısını daha da artırmaması için hükümete öneriler paketi hazırladı.















 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler