CHP'li Tekin'in 2 aşamalı örgüt planı

CHP'nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yaklaşan seçimler öncesinde örgütlere sıkı çalışın talimatı verdi. Önce örgütlerin eksikliklerini tamamlayacaklarını söyleyen Gürsel Tekin, "Ardından sisteme uymayanlar varsa onların affını isteyeceğiz ve onlara başka görev vereceğiz. Ama kimse bizden bir kıyım, ötekileştirme beklemesin" dedi.

Yayınlanma: 27.11.2010 - 07:08
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul il örgütünde değişiklik olacağı söylentilerine, "Öyle bir şey yok" dedi. Yeni bir sürecin başladığına dikkat çeken Gürsel Tekin, ilk etapta örgütlerin eksikliklerinin tamamlanacağını belirterek şöyle dedi: "Önce örgütlerimizin eksikliklerini tamamlayacağız. Eksiklikleri tespit ediyoruz, çok eksik var. Araç gereç konusundaki eksiklikleri tamamlayacağız. Örgütlerimiz çok zor koşullar altında görev yapıyor. CHP örgütleri iktidardan beslenmiyor. Arkadaşlarımız bir şeyler vermek için çalışıyorlar."

İlk etapta örgütlerin eksikliklerini tespit edip tamamlayacaklarını vurgulayan Gürsel Tekin, "Eksiklikleri tamamladıktan sonra görev isteyeceğiz. Sisteme uymayan varsa aflarını isteyeceğiz. Sisteme uymayan arkadaşlardan özverili olmalarını bekleyeceğiz ve kendilerine başka görev vereceğiz" dedi. "Ama kimse bizden bir kıyım, ötekileştirme beklemesin" diyen Gürsel Tekin, "Ötekileştirmek bizim kitabımızda yok" dedi. Gürsel Tekin, kurultay konusunda henüz bir karar verilmediğini de söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler