En iyi içerik servisi ödülü

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, iletişim alanında dünyanın en iyilerinin belirlendiği "World Communication Awards 2010" (Dünya İletişim Ödülleri) En İyi İçerik Servisi kategorisinde ödül alarak törende ödül kazanan tek Türk şirketi oldu.

Yayınlanma: 28.11.2010 - 11:38
Abone Ol google-news

Türk Telekom, yakınsama stratejisi doğrultusunda grup şirketi Sobee tarafından geliştirilen 'I Can Football' oyunu, oyunun TV'den canlı yayınlanması, proje için yapılan iletişim çalışmaları ve müşterilere ulaştırılırken kullanılan yakınsama teknolojileri nedeniyle ödüle layık görüldü.

Kazanılan başarı yakınsama stratejisinin başarısı

World Communication ödüllerinin küresel iletişim sektörünün hızlı gelişimine paralel olarak hayata geçirdikleri yakınsama stratejisinin başarısı olduğunu belirten Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt, "Küresel iletişim sektörü hızla ses, veri ve görüntü gibi farklı iletişim teknolojilerinin tek platformdan verilmesini sağlayan yakınsama teknolojilerine yönelirken, biz de ülkemizde bu alanda öncülüğü üstlendik. Bu sayede geliştirdiğimiz ürün ve hizmetler ile müşterilerimize değer yaratmaya odaklandık. Değer yaratma hedefiyle gerçekleştirilen bu projelerin aldığı uluslararası ödüller ile başarılarını taçlandırıyor. Uluslararası alanda art arda gelen ödüllere The Worlds Communication Awards En İyi İçerik ödülünü eklemekten gurur duyuyoruz" dedi.

I can football'a 735 bin kişi üye

Sobee Genel Müdürü Mevlüt Dinç , dünyanın ilk 11'e 11 online futbol oyunu olan "I Can Football" ve Sobee'nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, "Türk Telekom bünyesine katılmamızın Sobee'ye ve Türk oyun sektörünün geleceği yönünde büyük katkılar sağlayacağına ilk günden beri yürekten inanıyorduk. Bugün ulaştığımız 735 bin kişilik üye sayısı ve sitemizin aylık 3 milyon ziyaretçisi, bu konuda yanılmadığımızı kanıtlıyor. Aldığımız uluslararası ödül de bu başarıyı teyit ediyor" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler