El Clasico'da oynayan ilk Türk

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, bugün deplasmandaki Barcelona karşılaşmasında taktik değişiklik yapması beklenmiyor.

Yayınlanma: 29.11.2010 - 11:20
Abone Ol google-news

Nou Camp'da TSİ 22.00'de oynanacak El Clasico olarak adlandırılan dev maçta, Real Madrid'de hafif sakatlıkları geçen Gonzalo Higuain ve Sami Khedira forma giyebilecek.
Basındaki haberlerde, Mourinho'nun bu maçta geri dörtlünün önünde Khedira ve Xabi Alonso'nun yanında savunmaya dönük 3. bir orta saha oyuncusu oynatabilmek için Mesut Özil'i kesebileceği haberleri yer almıştı.

Mourinho, dünkü basın toplantısında, ''Barcelona ya da başka bir takım için çalışma yöntemimizi değiştirmeyeceğiz'' diye konuştu. Ligde 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alan lider Real Madrid'de forvet hattını oluşturan Cristiano Ronaldo, Higuain, Mesut Özil ve Angel Di Maria'nın formda olmaları dikkati çekiyor.

Barcelona'da da hücum oyuncuları Lionel Messi, David Villa, Pedro ve Andres Iniesta'nın yüksek formu nedeniyle seyircilerin çok çekişmeli bir El Clasico izleyeceği sanılıyor. 32 puanlı Real Madrid, ligde Barcelona'nın 1 puan önünde lider durumda bulunuyor. Maçı Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek.

Barcelona

Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, maçın çok önemli olduğunu, ancak şampiyonlukta belirleyici olmayacağını söyledi. Maçta çok sürpriz bir taktik görüleceğini sanmadığını belirten Guardiola, Barcelona'nın oyunu Real Madrid yarı sahasına yıkmaya çalışacağını, Real'in de kontrataklarla gol arayacağını ifade etti. Guardiola, ''Nasıl oynadığımızı biliyorlar, bu nedenle maçın nasıl geçeceği tahmin edilebilir'' diye konuştu.

Takımların muhtemel 11'leri şöyle:

Barcelona: Valdes - Dani Alves, Pique, Puyol, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa Real Madrid: Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Di Maria, Khedira, Mesut Özil, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo - Higuain
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler