Atatürk'ü Anma Konseri

Keman Sanatçısı Tuncay Yılmaz ve Piyanist Burçin Büke, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda 10 Kasım Pazartesi günü ''70. Ölüm Yılında Atatürk'ü Anma Konseri'' verecek. Aynı program, 17 Kasım Pazartesi günü İzmir'deki Elhamra Konser Salonu'nda da tekrarlanacak.

Yayınlanma: 04.11.2008 - 12:43
Abone Ol google-news

Keman Sanatçısı Tuncay Yılmaz ve Piyanist Burçin Büke, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda 10 Kasım Pazartesi günü ''70. Ölüm Yılında Atatürk'ü Anma Konseri'' verecek.

Süreyya Operası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin en iyi konser kemancılarından biri olan ve uluslararası başarılarıyla tanınan Tuncay Yılmaz, uzun bir aranın ardından yeniden sahne alacağı İstanbul'da, daimi piyanisti Markham yerine Burçin Büke ile çalacak.

Devlet Sanatçısı Yılmaz, konserde Avrupa'da ödül kazandığı Mozart ve Schumann performanslarının dışında ünlü butik konser parçalarını da seslendirecek.

''70. Ölüm Yılında Atatürk'ü Anma Konseri'', Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda 10 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Konser sonrasında sanatçılar CD'lerini imzalayacak. Konser biletleri, Süreyya Operası gişesinden alınabilecek. Aynı program, 17 Kasım Pazartesi günü İzmir'deki Elhamra Konser Salonu'nda da tekrarlanacak.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler