"Hocamla aramda hiçbir problem yok"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, teknik direktör Aykut Kocaman ile hiçbir probleminin olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 01.12.2010 - 10:52
Abone Ol google-news

Alex, Fenerbahçe Dergisi'nin aralık ayı sayısında yer alan röportajında, hiç kimseyle bir sıkıntısının olmadığını ifade ederek, ''Ben işimi yapıyorum, çalışıyorum ve maçlarıma çıkıyorum. İsteklerim doğrultusunda hareket etmek, oynayıp oynamamak ve ne kadar süre sahada kalacağım gibi kararlar benim elimde değil. Hocamla aramda hiçbir problem yok'' dedi.

''Anadolu takımlarının bizlerden puan çıkarması, üzüntüyle değil, olumlu bakılması gereken bir gelişmedir'' diyen Alex, ''Büyük takımlar olarak güçlü kadrolara sahibiz. Bu kadrolar diğer takımların kadrolarıyla giderek dengeleniyor ve sonuçta başa baş maçlar ortaya çıkıyor. Rekabetin artması futbolu daha keyifli hale getirir'' ifadelerini kullandı.
Alex, Türk futbolunun gelişmesi için genç oyuncuların takımlara kazandırılması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Onların keşfedilmesi, iyi yönlendirilmesi, bizlerle bol bol antrenman yapmaları ve tabii ki gerçek tecrübe kazanmaları için resmi maçlarda süre almaları gerekiyor. Bu da Fenerbahçe'de oluyor. Gökay ve Okan oyunda şans buldukları zaman, ne kadar iyi performans çıkardıklarını gösterdiler. Diğer genç oyucularımız da şans bekleyip çalışmalarını sürdürüyorlar. Onlar Fenerbahçe'nin geleceği. Biz de desteğimizi sürdürmeliyiz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler