Özil: Kariyerimin en kötü yenilgisiydi

Real Madrid'in Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, deplasmanda Barselona'ya karşı aldıkları 5-0'lık mağlubiyetin kariyerinin en kötü yenilgisi olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 01.12.2010 - 10:18
Abone Ol google-news

Bild gazetesine verdiği röportajda, böylesine önemli bir maçta, bu kadar açık farlı bir yenilgiyi hiç bir zaman yaşamadığını belirten Mesut, ''Kariyerimin en kötü yenilgisiydi. Takımımız ve özellikle taraftarlarımız için çok üzgünüm. Bu yenilgi sadece acı veriyor'' dedi.

Karşılaşmada ilk iki golün çok erken geldiğini ve bunu hızlı bir şekilde üzerlerinden atamadıklarını belirten genç oyuncu, kendisinin maçtan alınmasını da doğru bulduğunu, teknik direktöre güveninin tam olduğunu kaydetti. Alman Milli Takımı Teknik direktörü Joachim Löw de Barselona'nın mükemmel bir futbol sergilediğini belirtti.

Real Madrid takımının güçlü bir Barselona karşısında hiç bir şekilde şansı olmadığını ifade eden Löw, Mesut'un ve diğer Alman Milli Takımı oyuncusu Sami Khedira'nın takımda önemli bir yere sahip olduklarını ve bunu ispatladıklarını, bu tür yenilgilerin futbolda olduğunu, ikilinin bu yenilgiden ders çıkaracaklarını ve Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho'nun Mesut ve Khedira'ya bundan sonra da güveneceğini kaydetti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler