İzmir'deki ekonomi forumu sona erdi

İzmir Ticaret Odası ve Avrupa İlişkileri Enstitüsü tarafından düzenlenen 9. Yıllık Kuzey Güney Avrupa Ekonomi Forumu sona erdi. Avrupa İlişkileri Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Jürgen Gramke konferansı 'çok kaliteli' olarak nitelendirirken, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ta ''Dilerim sizlere İzmir'de iyi bir ev sahipliği yapmışızdır'' dedi.

Yayınlanma: 04.11.2008 - 16:10
Abone Ol google-news

İzmir Ticaret Odası ve Avrupa İlişkileri Enstitüsü tarafından düzenlenen 9. Yıllık Kuzey Güney Avrupa Ekonomi Forumu sona erdi.

Avrupa İlişkileri Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Jürgen Gramke, kapanışta yaptığı konuşmada, konferansı şekillendiren hususların ''gerçekten çok kaliteli olduğunu'' belirterek, ''Buradaki bu olağanüstülük her zaman karşılaştığımız bir olay değil'' dedi.

Gramke, İzmir'i, Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olarak gördüklerini, toplantıyı İzmir'de gerçekleştirme kararının çok doğru olduğunu anlatarak, ''Birbirimiz hakkında artık çok daha fazla şey biliyoruz. Türkiye'nin bizim bir parçamız olduğunu düşünüyoruz. Gelecek yıllarda ortak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz'' diye konuştu. Gramke, konferansın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da güzel bir toplantı gerçekleştirildiğini, Cumhurbaşkanlarının bile ''çok etkileyici bir toplantı'' değerlendirmesinde bulunduğunu aktardı.

''Dilerim sizlere İzmir'de iyi bir ev sahipliği yapmışızdır'' diyen Demirtaş, bir yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan ve ''Yaşanacak şehir İzmir''i simgeleyen yeni logonun çok renkli, çok sesli, insana değer veren, geleceğe dönük İzmir'i sembolize ettiğini anlattı. Demirtaş, ''Biz sizi tekrar İzmir'e bekliyoruz'' dedi. Ekrem Demirtaş, katkılarından dolayı Şarık Tara ve Jürgen Gramke'ye birer gümüş tepsi hediye etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler