"Sahamızda rakip görmeksizin kazanmalıyız"

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Selçuk Şahin, Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini, ancak sahalarında rakip gözetmeksizin kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Yayınlanma: 01.12.2010 - 14:12
Abone Ol google-news

Selçuk, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un beklenenden daha iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Lige yeni çıktılar, çok iyi başladılar ve iyi de gidiyorlar, üst sıradalar. Ekip olmayı başarabilmiş takımlardan birisi. Zor bir maç olacaktır, ancak biz kendi sahamızda rakip gözetmeksizin kazanmayı hedefliyoruz. Bu da o maçlardan biri'' ifadelerini kullandı.

Seyircilerinin desteğiyle son 2 maçlarını kazandıklarını ifade eden Selçuk, ''Taraftarımız, bu maça da aynı ilgiyi gösterir, iyi bir atmosfer oluşturursa, bize destek verip yanımızda olurlarsa kazanacağımızı düşünüyorum. Güçlü bir rakip ancak bizden iyi değiller. Dediğim gibi taraftarımız yanımızda olursa, biz de günümüzde olursak galip gelen taraf biz oluruz'' diye konuştu.

Selçuk, yaşadığı sakatlıkla ilgili de şu bilgiyi verdi: ''Daha önce de sakatlık geçirdiğim için bu dönemimde neler yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Çok dikkatli oldum, doktorlarımız ne dediyse onları yaptım. Kulüp doktorumuz Ertuğrul Karanlık, masörlerimiz, fizyoterapistimiz Orhan Şakir hepsi bana çok yardımcı oldular ve atlattım. Şu an kendimi oldukça iyi hissediyorum, herhangi bir ağrım yok. Son maçta da 20-25 dakika oynayıp ayağımın durumunu gördüm. Hiçbir sorun yok.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon