Schuster pasaportunu unutunca...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya ile yarın yapacağı (L) Grubu 5. hafta maçı için Sofya'ya rötarlı gitti.

Yayınlanma: 01.12.2010 - 15:43
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlı kafile, teknik direktör Bernd Schuster'in pasaportunu unutması sonucu Sofya'ya yaklaşık 2 saat gecikmeli hareket etti.

Saat 16.00'da kalkması gereken özel uçak, Alman teknik adamın pasaportunu unutması sonucu hareket edemedi. Beşiktaş Kulübü'nden bir görevli, Schuster'in pasaportunu almak için BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gönderildi. Ancak pasaport burada da bulunamayınca, Alman Konsolosluğu'ndan Schuster için alınan özel belge sonrası Beşiktaş kafilesi Sofya'ya gidebildi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakta kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra ikinci başkan Metin Keçeli, başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, genel sekreter Fahrettin Curoğlu, asbaşkanlar Engin Baltacı, Ertunç Soğancıoğlu, Serdal Adalı, yönetim kurulu üyeleri Doğan Küçükemre, Orhan Saka, Cengiz Zülfikaroğlu, Sinan Vardar, Mehmet Soysal ve Ahmet Akpınar da yer aldı.

Sakatlığı bulunan Quaresma ve kart cezalısı İbrahim Toraman, motivasyon amacıyla kafilede bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon