Kapadokya caza doyacak

Türkiye'nin tarihi hazinelerine ev sahipliği yapan Kapadokya bölgesini ilk kez cazla buluşturan ''Kapadokya Caz Günleri'', 6-12 Aralıkta gerçekleştirilecek.

Yayınlanma: 02.12.2010 - 11:18
Abone Ol google-news

İpek Erdem ve Elif Kayaman tarafından Kozmik Müzik çatısı altında düzenlenen ''Kapadokya Caz Günleri'', Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü, Nevşehir, Uçhisar ve Ürgüp belediyeleri, Forum Kapadokya ve Argeus Turizmin desteğiyle düzenlendi.

Kapadokya'nın tarihi değerlerini, kültürel ve sanatsal açıdan desteklemeyi amaçlayan etkinlikler kapsamında Erkan Oğur, Sibel Köse, Sarp Maden, Alper Yılmaz, Bilal Karaman ve Elif Çağlar, müzisyenlerden oluşan ekipleriyle sahne alacak.

''Kapadokya Caz Günleri''nin açılışı, 6 Aralıkta Erkan Oğur'un, Telvin projesiyle Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi'de yapılacak.

Konser ve söyleşiler, Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi, Argos In Cappadoccia, Anatolian Houses, Saklı Han, Nevşehir Üniversitesi, Han Çırağan, Forum Kapadokya ve Ürgüp Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bu mekanlarda cazın farklı yorumları ve sunumlarıyla, yaşça büyük bir kitle kadar, gençlerin ve öğrencilerin de cazla tanışması, kültür ve sanat etkinliklerine karşı farkındalığın ve ilginin artması hedefleniyor.

Caz günleri kapsamındaki tüm etkinlikler ücretsiz olacak ve belediyeler tarafından konser mekanlarına toplu ulaşım sağlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler