Çiçek iddiaları yalanlayamadı

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referandumdan önce Yunan Gizli Servis Başkanı ile görüşme yapıp yapmadığına ilişkin sorusuna Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'ten yalanlama gelmedi. Başbakan Yardımcısı Çiçek, "Sayın Başbakan'ın yapmış olduğu görüşmeler ilgili mevzuat ve teamüller çerçevesinde gerçekleştirilmektedir" dedi.

Yayınlanma: 02.12.2010 - 13:11
Abone Ol google-news

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan'ın, Başbakan'a, referandumdan önce Edirne Keşan'da Şapçı Prestije Otel'de, İpsala'dan giriş yapan Yunan Gizli Servis Başkanı ile görüşme yapıp yapmadığını sordu.

Teamülleri hatırlattı

Soru önergesini yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, soru önergesine konu olan görüşme ile ilgili net bir yanıt vermek yerine, "Sayın Başbakan'ın gerek yurt içi gerek yurt dışı yapmış olduğu görüşmeler ilgili mevzuat ve teamüller çerçevesinde gerçekleştirilmektedir" dedi.
 

"Görüşme yapılmıştır"

Soru önergesine verilen yanıtı değerlendiren Tacidar Seyhan, "Görüşmeyi kabul ediyor. Böyle bir görüşme yapılmıştır ama ben içeriğini soruyorum. Neden bu kamuoyundan kaçırılmıştır" diye sordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler