Fernandes Kartal oluyor!

Siyah beyazlılar Valencialı Fernandes'i transfer ediyor

Yayınlanma: 03.12.2010 - 09:45
Abone Ol google-news

Teknik Direktör Schuster, Valencialı futbolcuyla anlaştıklarını açıkladı. Alman çalıştırıcı, bu oyuncunun dışında iyi bir forvet istediğini de dile getirerek, “Yöneticiler umarım güzel bir transferle beni şaşırtırlar” diyerek beklentisini ifade etti.

Bulgaristan’da, tek isteklerinin galibiyet alarak turu garantilemek olduğunu söyleyen Schuster, “Rapid karşısında hayati bir maç oynamak istemiyorduk. Maç eşit geçti ama oyunu domine ederek iki gol bulduk” ifadesini kullandı.

Sistem değişikliği yapmadıklarını belirten siyah-beyazlı çalıştırıcı, “İlk yarıda forvet oyuncularının çok durağan görüntüsü vardı. Orta sahaya kadar topu getiriyorduk ama ileri gitmiyordu. Devre arasında bunu oyuncularıma da söyledim. İkinci devrede orta sahadan gelen toplarla golleri bulduk” ifadesini kullandı.

Ali Kuçik’i de öven Beşiktaş Teknik Direktörü, “Gelecekte ne olur bilemiyorum. Ama gençlerimize şans vermek istiyorum. Ondan memnunum. Ali için kolay bir maç değildi ama görevini yerine getirdi. Oyuna canlılık kattı ve Guti’nin pasını iyi takip etti” dedi.

Transfer için yöneticilerin çalıştığını belirten Schuster, şöyle devam etti: “Şu an Fernandes ile anlaştıklarını biliyorum. Bu oyuncu dışında iyi bir forvete ihtiyacımız var. Umarım güzel bir transferle beni şaşırtırlar.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler