Okulda dayak iddiası

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir ilköğretim okulunun 5. sınıfında okuyan 4 öğrencinin, öğretmenleri tarafından dövüldüğü iddiasıyla polise şikayette bulunuldu.

Yayınlanma: 03.12.2010 - 16:21
Abone Ol google-news

Kadıpaşa Mahallesi Sugözü Cemal Coşkun İlköğretim Okulunda okuyan Buğra Yılmaz'ın annesi Hülya Yılmaz, oğluna harçlık vermek için okula geldi. Oğlunu sınıfta ve bahçede bulamayan anne, bahçedeki öğrencilerin öğretmenin odasında olduğunu ve dövüldüğünü söylemeleri üzerine öğretmenin odasına gitti. Oğlu ile 10 öğrencinin öğretmenin odasında olduğunu gören anne, oğlunun ve diğer öğrencilerin dövüldüğünü iddia ederek, okul yönetimine başvurdu. Daha sonra oğlu Buğra Yılmaz ile dayak yediğini iddia eden Samet Ateş, Ali Çekiç, Arif Tok adlı öğrencileri yanına alan anne, bu öğrencilerin velilerini de arayarak durumu bildirdi.

Hülya Yılmaz ve diğer 3 öğrencinin velisi, 2 Nolu Sağlık Ocağına giderek çocuklarını muayene ettirdi. Sağlık ocağından çocukların darp edildiğine dair rapor alan veliler, burada gazetecilere açıklama yaptılar. Çocuklar, beden eğitimi öğretmeni tarafından sürekli dövüldüklerini iddia ettiler.

Öğrenci velileri, sağlık ocağından Saray Polis Merkezi'ne giderek öğretmenden şikayetçi oldular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, konuyu duyduğunu ancak bu konuda henüz kendisine bir bilgi ya da şikayet gelmediğini, geldiğinde gerekeni yapacaklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler