Mahmuti galibiyet istiyor

Beko Basketbol Ligi'nde yarın İstanbul'da Banvit'i konuk edecek Galatasaray Cafe Crown'un antrenörü Oktay Mahmuti, zor bir mücadele olacağını ifade ederek, ''Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak galibiyet almak istiyoruz'' dedi.

Yayınlanma: 03.12.2010 - 17:40
Abone Ol google-news

Galatasaray Televizyonu'na Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacakları maçla ilgili değerlendirme yapan Oktay Mahmuti, taraftarlarını tribünlerde görmek istediklerini belirterek, ''Banvit oldukça kaliteli, oturmuş ve düzgün basketbol oynayan bir kadroya sahip. Bunu herkes biliyor. Zor bir karşılaşma olacak. İyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak bir galibiyet daha almak istiyoruz. Burada oluşan güzel atmosferle seyircimizin bizimle olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı oyunculardan Ermal Kurtoğlu da kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini ifade ederek, ''Elbette ki form grafiğimiz her geçen gün artıyor, ama bu, maçı oynamadan kazanacağımız anlamına gelmiyor. Taraftarımızın da vereceği destek ve bizim sahada vereceğimiz mücadele ile kazanmak istiyoruz'' derken, Tutku Açık, ''Hem kadro olarak hem oynadıkları oyun açısından ben Banvit takımını iyi buluyorum. Bizim için zor bir maç olacak ama biz de evimizde seyircimizin de desteğiyle iyi bir atmosfer yakaladık ve bu atmosferi devam ettirmek istiyoruz'' değerlendirmesini yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler