Lider doludizgin! 2-0

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Bucaspor'u 2-0 yenen Trabzonspor liderliğini sürdürdü.

Yayınlanma: 03.12.2010 - 20:17
Abone Ol google-news

Bordo-mavili ekip, konuk ettiği Bucaspor karşısında maçın 6. dakikasında Umut'un attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı.

Karşılaşmanın 2. yarısında Engin'in ceza alanında düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Colman, takımını 2-0 öne geçirdi. Pek atak geliştiremeyen Bucaspor ise zaman zaman kontrataklarla rakip kalede gol aradıysa da başarılı olamadı ve maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 36'ya çıkaran Trabzonspor, liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Bucaspor ise 11 puanda kaldı ve 16. sırada yer aldı.

 

Hüseyin Avni Aker Stadı doldu

Trabzonspor taraftarları, Bucaspor maçına oldukça ilgi gösterdi. Takımlarının aldığı sonuçlarla şampiyonluk konusunda umutları artan bordo-mavili taraftarlar, Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin tamamına yakınını doldurdu. Sadece maraton tribünde çok küçük boşluklar kaldı.

20 bin dolayında bordo-mavili taraftar, ellerindeki bordo-mavili bayraklarla takımlarına coşkuyla destek verdi. Az sayıda da Bucaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer aldı.

Taraftarlar, bordo-mavili takımın şampiyon olması halinde kente futbolcuların heykellerinin dikileceği biçiminde pankart açtılar.

 

Jaja'ya ödül

Trabzoncell aboneleri tarafından Kasım ayının en iyi futbolcusu seçilen Brezilyalı futbolcusu Jaja'ya ödülü verildi.

Trabzoncell abonelerinin gönderdiği oyların yüzde 67'sini alararak ''Ayın Futbolcusu'' seçilen Jaja, ödülünü protokol tribünü önünde kulüp başkanı Sadri Şener'in elinden aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler